• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

12.09.2024

18:28

Određen pritvor nasilniku! Postoji opravdana sumnja da će  nasilje ponoviti!

arhiva, ilustracija

Vesti

Određen pritvor nasilniku! Postoji opravdana sumnja da će nasilje ponoviti!

Podeli vest

Treći osnovni sud u Beogradu oglasio se povodom predloga Trećeg osnovnog javnog tužilaštva za određivanje pritvora prema okrivljenom B.P. (35)zbog postojanja osnovane sumnje da je izvršio dva krivična dela

On je osumnjičen za Nasilje u porodici iz člana 194. Krivičnog zakonika i zbog postojanja okolnosti koje ukazuju da će boravkom na slobodi ponoviti krivično delo i ometati krivični postupak uticanjem na oštećene, a o kojem predlogu je javnost već obaveštena, Treći osnovni sud u Beogradu je doneo rešenje kojim je prema okrivljenom odredio pritvor u trajanju do 30 dana zbog postojanja navedenih razloga.”

Osumnjičeni je na saslušanju negirao izvršenje krivičnih dela.

Sumnja se da je 10. septembra pod dejstvom 2,34 promila alkohola, nakon verbalne rasprave primenio fizičko nasilje prema majci, uputio joj uvrede i poslao joj poruke u kojima joj je pretio smrću, kao i da će napraviti masakr. Nakon toga je, kako se sumnja, pobegao iz kuće, a potom svojoj vanbračnoj supruzi slao poruke iste sadržine kao majci.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Prava šansa za mlade inovatore- Startap Vikend na Zlatiboru
Društvo

Prava šansa za mlade inovatore- Startap Vikend na Zlatiboru

Da li ste spremni da se upoznate sa svetom startapa i steknete veštine i znanja koja će vam pomoći da razvijete svoje biznis ideje? Inovacioni biznis centar Zlatibor, pod pokroviteljstvom Ministarstva nauke, inovacija i tehnološkog razvoja, u saradnji sa partnerima iz inovacionog ekosistema Srbije, organizuje Startap Vikend, jedinstvenu priliku za sve mlade preduzetnike u nastajanju!

14.09.2024

19:14

TV

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija

I u Čačku preventivni pregledi u nedelju!
Srbija

I u Čačku preventivni pregledi u nedelju!

U okviru akcije preventivnih pregleda koji se svakog vikenda održavaju u većini zdravstvenih ustanova u Srbiji, u Čačku će u nedelju primati pacijente lekari Opšte bolnice i Doma zdravlja.

13.09.2024

15:45