• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Kurir

14.09.2024

17:09

Komšije otkrile nove detalje drame kod Vladičinog Hana: Žandarm pucao u ženu

S.R.

Vesti

Komšije otkrile nove detalje drame kod Vladičinog Hana: Žandarm pucao u ženu

Podeli vest

Pripadnik Žandarmerije iz Niša S. M. (45) uhapšen je zbog sumnje da je sinoć nakon porodične svađe zapucao, a njegova supruga S. M. (37) je povređena nakon drame. Meštani sela kod Vladičinog Hana kažu za Kurir da se odigrala prava drama, koja je na svu sreću izbegla moguće žrtve.

- Sumnja se da je do pucnjave došlo kada su se bračni partneri koji imaju decu posvađali. Njihova svađa bila je sve bučnija i polako su počeli da "gube živce" i jedno i drugo. Navodno, žandarm je u jednom trenutku uzeo svoj službeni pištolj i počeo da vitla njime u vazduh - navodi meštanin Repinca i dodaje:

- Žena ga je navodno, molila da spusti pištolj i da ga vrati u futrolu, međutim on nije hteo. Okrenuo se i počeo je da puca u vrata. Samo se čulo, bam, bam, bam... Bilo je strašno, znali smo da neće izaći na dobro.

Kako dalje priča sagovornik, drama se nastavila u dvorištu porodične kuće.

- Nesrećna žena izašla je ispred kuće, kukala je i molila za pomoć. Uplakana i van sebe uspela je da pozove brata da dođe kod njih i da pokuša da smiri situaciju. Navodno, je rekla: "Dođi ili će me ubiti!" - tvrdi meštanin za Kurir i dodaje:

- Zatim je S. M. pogođena iz vatrenog oružja. I po selu sada kruže dve priče da je je žandarm pucao u nju, a neki od njih pričaju da je ona namerno pucala u sebe kako bi ga kaznila iz za sada nepotnatog razloga.

Žitelji sela nadomak Vladičinog Hana objasnili su da se njihova kuća nalazi na brdu i da je sve odzvanjalo.

- Delovalo je strašno. Ujutru smo čuli da se dogodila pucnjava i da je S. M. ranjena, a potom i operisana u Kliničkom centru Niš. Koliko se sećam, nikada nisu imali problema da je neko od nas zna, zato nas je začudila prvo svađa, a potom i pucnjava. Dobro se nisu poubijali međusobno - navodi meštanin i dodaje:

- Policija je satima bila gore kod njih. Žandarm S. M. je uhapšen. Nikad nije bio nasilan ili problematičan, u nekoliko reči - u pitanju je jedan odmeren, porodičan čovek.

Istragu povodom ovog slučaja vodi nadlženo Osnovno javno tužilaštvo u Vladičinom Hanu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Ratni heroji podržavaju povratak vojnog roka
Politika

Ratni heroji podržavaju povratak vojnog roka

Jedan od legendarnih komandanata herojske 549. motorizovane pešadijske brigade, čije je sedište bilo u Prizrenu i heroj odbrane Bitke na Paštriku 1999. godine, brigadni general u penziji Stojan Konjikovac, pozdravio je odluku najviših državnih organa o vraćanju obaveze služenja vojnog roka u trajanju od 75 dana.

14.09.2024

17:35

Gradonačelnik Stevan Bakić posetio decu sa Kosova i Metohije koja su i ove godine gosti  Subotice
Politika

Gradonačelnik Stevan Bakić posetio decu sa Kosova i Metohije koja su i ove godine gosti  Subotice

Tradicionalna akcija „Deci Kosmeta sa osmehom, zajedno u školskim klupama’ koju već 17 godina organizuju humanitarna organizacija „Dečja radost“ Gnjilane u saradnji sa subotičkim osnovnim školama „Sonja Marinković“, „Jovan Jovanović Zmaj“, „Jovan Mikić“ i „Ivan Goran Kovačić“, „dovela" je i ove godine na sever Srbije decu iz Kosovskog Pomoravlja, tačnije iz opština Gnjilane, Kosovska Vitina, Kosovska Kamenica, opštine Srbica (selo Banje) i opština Obilić (selo Babin Most). Dolazak dece u Suboticu pomogao je Grad Subotica.

14.09.2024

15:33

Jevtić pružio podršku Vučiću: Najavljene mere pravi odgovor na Kurtijev teror nad Srbima na KiM
Politika

Jevtić pružio podršku Vučiću: Najavljene mere pravi odgovor na Kurtijev teror nad Srbima na KiM

U vremenima izazova, u situaciji kada se srpski narod nalazi na udaru etno-nacionalizma Aljbina Kurtija koji sprovodi institucionalno nasilje nad srpskim narodom, država Srbija na čelu sa predsednikom Aleksandrom Vučićem još jednom pokazuje da mudrom i odgovornom politikom čini sve da srpski narod zaštiti na način koji je u ovom trenutku najefikasniji u smislu mera protiv svega onoga što Kurti radi Srbima na Kosmetu, izjavio je danas gradonačelnik Štrpca Dalibor Jevtić.

14.09.2024

15:15

TV

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija

I u Čačku preventivni pregledi u nedelju!
Srbija

I u Čačku preventivni pregledi u nedelju!

U okviru akcije preventivnih pregleda koji se svakog vikenda održavaju u većini zdravstvenih ustanova u Srbiji, u Čačku će u nedelju primati pacijente lekari Opšte bolnice i Doma zdravlja.

13.09.2024

15:45