• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: D. K.

15.09.2024

10:19

Svinja ubila čoveka!? Misteriozna smrt muškarca iz okoline Aleksinca!

Pixabay

Vesti

Svinja ubila čoveka!? Misteriozna smrt muškarca iz okoline Aleksinca!

Podeli vest

Devedesetogodišnji muškarac pronađen je mrtav u svom porodičnom domaćinstvu u aleksinačkom selu Prugovac a postoji sumnja da ga je usmrtila svinja.

- Smrt starijeg muškarca prijavljena je policiji 27. avgusta. Na njemu su primećene povrede koje su mogle nastati ujedom svinje. Obavešteno je Više javno tužilaštvo, radi se na pouzdanom utvrđivanju kako je čovek preminuo - navode naši izvori upoznati sa ovim slučajem.

Za sada nema informacija  da li su uočene  povrede dovele do smrti starca ili je on već bio mrtav kada je izujedan.

Ukoliko se dokaže da je devedesetogodišnjaka kako se sumnja, usmrtila svinja, to bi bio treći napad ovih životinja na području Aleksinca za relativno kratko vreme.

Milovan Dinić (51)  iz aleksinačkog sela Bovan ostao je 19. juna zbog jednog testisa nakon što ga je napala svinja a samo desetak dana kasnije istu sudbinu doživela je Snežana Radojković (67) iz Aleksinačkog Bujmira.  Ona je  zadobila  više ujeda u predelu lica, glave, grudi i ruku, prelom pršljena, jednog rebra i šake te povredu oka zbog čega se lečila  na intenzivnoj nezi aleksinačke bolnice.

- Prase koje je imalo povredu na leđima, bilo je prema otvoru za đubre, a ja sam pošao prema njemu. U jednoj ruci sam držao bočicu sa jodom, a u drugoj ruci zatvarač u kome sam sipao jod. Pokušao sam da ga stignem da mu sipam jod na leđa, ali nisam uspeo. Kad je stalo kod vrata, uhvatio sam ga za glavu, ali je ono u tom trenutku zaskičalo. Svinja je istog trena krenula ka meni i ujela me za genitalije - pričao je ranije Dinić.

On je kazao da je uspeo da se odbrani tako što je svinju udarao dlanom i tako što joj je jod koji je držao u ruci sipao na glavu.

- Krvario sam, ali sam stavio zavoj i gazu i mogao sam sam da dovezem kola do bolnice u Aleksincu. Odmah su me pregledali i uradili ultrazvuk, a lekar je rekao da moraju da me operišu i da mi odstrane jedan testis jer je mnogo nagnječen, da ne bi dobio sepsu. Imao sam i povredu na donjem delu stomaka, svinja mi je zubima posekla kožu. Bio sam u bolnici od 19. juna do 30. juna - zaključio je Dinić.

Članovi Snežanine porodice nakon njenog povređivanja, objasnili su da je žena napadnuta kada je pokušala da pomogne prasetu koje je svinja nagnječila.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Prvi sabor geodeta Srbije i Srpske
Društvo

Prvi sabor geodeta Srbije i Srpske

Republički geodetski zavod, Republička uprava za geodetske i imovinsko-pravne poslove Republike Srpske, Vojnogeografski institut „General Stevan Bošković“, Udruženje geodetskih organizacija Srbije – UGOS „Geoudruženje“ i Društvo geodetskih inženjera i geometara Republike Srpske, ima čast da najavi Prvi sabor geodeta Srbije i Srpske, koji će se održati, od 13. do 15. oktobra 2024. godine u hotelu „Fruške terme“ na Fruškoj gori.

15.09.2024

11:45

TV

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija