• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

15.09.2024

13:26

Monstrum Kosta K. šokirao izjavom u policiji! "Sve bih ih pobio da sam imao slušalice"!

Zoran Sinko, Društvene mreže

Vesti

Monstrum Kosta K. šokirao izjavom u policiji! "Sve bih ih pobio da sam imao slušalice"!

Podeli vest

Kosta K. (15), koji je 3. maja prošle godine izvršio masakr u Osnovnoj školi ''Vladislav Ribnikar'' kada je usmrtio devetoro učenika i čuvara škole, svedočiće u Specijalnom sudu u postupku protiv svojih roditelja, 8. oktobra, a u prostorije Specijalnog suda će biti sproveden u pratnji staratelja.

Tokom istražnog postupka otkriveni su detalji koji su najpre pokazali da nije u potpunosti tačno da je Kosta bio perfektno precizan tokom svog krvavog pita, a u optužnici su navedeni i njegovi odgovori vezani za zločin koji je počinio.

- Kada je ušao u učionicu ispalio je 45 projektila za 55 sekundi, a 11 projektila je potpuno promašilo. Vitlao je oružjem, ali pošto je učionica mala stradao je veliki broj žrtava - prenosili su mediji detalje iz optužnice.

Kako se dalje navodilo, dečak je tvrdio da se ne seća koga je sve ubio, svojih žrtava ni krv, a na pitanje kako se osećao dok je streljao svoje drugare rekao je da mu je bilo nelagodno jer je taj dan prvi put pucao bez slušalica koje služe za ublaživanje jačine zvuka, te da bi mu bilo mnogo lakše da svoju nameru da pobije vršnjake sprovede u delo da je imao slušalice.

Međutim, ono što je dodatno zaprepastilo jeste činjenica da je zatim priznao da mu se neprijatnost koju je osećao na početku, pretvorila u umirujuće zvuke.

- Umirivali su me njihovi krici i vriska - hladnokrvno je izgovorio dečak-ubica, prenosili su  mediji detalje iz optužnice. piše Republika.rs.

Istragom je utvrđeno da je svoj krvavi pir isplanirao, kao i da je tog jutra spakovao dva očeva pištolja u ranac i namerno zakasnio u školu, kako bi svoj plan sproveo u delo.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Lara

pre 2 sata

Monstrumi ste svi vi koji koristite maloletnog bolesnika da bi izazvali senzaciju

sledeća vest

Vesti

Žene treba poštovati, puno raditi, a u jelu i piću biti umeren! Deda Radiša napunio 100 godina, a ovo su njegovi saveti za dug život (FOTO)
Društvo

Žene treba poštovati, puno raditi, a u jelu i piću biti umeren! Deda Radiša napunio 100 godina, a ovo su njegovi saveti za dug život (FOTO)

Okružen rodbinom, familijom i prijateljima, Radiša Babić iz Čačka oduvao je ovog septembra svećice sa neverovatnim okruglim brojem 100. Bistrog uma i zdravog duha mu ne nedostaje, tako da ovaj starina na najbolji način pokazuje da su godine samo broj. Na oduševljenje svih održao je na ovaj poseban dan i slavljenički govor.

15.09.2024

15:45

Kupiti ili spremati zimnicu? Evo šta se više isplati
Društvo

Kupiti ili spremati zimnicu? Evo šta se više isplati

Na akciji u velikim marketima za nešto više od 300, ali ako se kupuje od domaćih prodavaca može koštati i više od 1.000 dinara, koliko bi koštala i priprema u “sopstvenoj režiji” – cena ajvara je primer koliko će vam trošak za zimnicu ovog meseca varirati, zavisno da li je kupujete ili pripremate sami.

15.09.2024

14:25

TV

Putin pravi lek za besmrtnost? Isplivala strogo čuvana tajna! (VIDEO)
Live TV

Putin pravi lek za besmrtnost? Isplivala strogo čuvana tajna! (VIDEO)

Kremlj je čitavoj vojsci lekara i naučnika naredio da podnesu izveštaje o napretku u borbi protiv starenja ćelija, što bi produžilo životni vek do neslućenih granica. O tome su u Vikend Info jutru govorili Drina Pešić, balerina i Miodrag Đokić, doktor stomatologije i antiejdžing medicine.

15.09.2024

15:00

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija