• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

15.09.2024

16:14

Ubica iz Glašinca pušten iz pritvora! Evo šta je rekao odmah po izlasku na slobodu (FOTO)

Lj. S., Masha Bandjur

Vesti

Ubica iz Glašinca pušten iz pritvora! Evo šta je rekao odmah po izlasku na slobodu (FOTO)

Podeli vest

Viši sud u Prokuplju ukinuo je pritvor Vladanu Selimoviću (49) iz sela Glašinac kod Žitorađe, osumnjičenom da je 31. jula ubio komšiju Dejana Ilića. Vladanu je pritvor do 30 dana određen 2. avgusta, ali iako je to tužilaštvo tražilo, nije mu produžen.

Osumnjičeni Vladan se oglasio i poručio da nije u stanju da daje izjave.

- Ja se izvinjavam, zbog toka istrage ne mogu da dam nikakvu izjavu. Za sve potrebne informacije obratite se advokatu - kratko je poručio Vladan Selimović.

Podsetimo, kobnog dana Dejan i Vladan su se susreli ispred seoske prodavnice. Usledio je najpre verbalni, a zatim fizički sukob koji se okončao ubistvom. Vladan je, nakon što je izbo komšiju, otišao kući i sam se prijavio policiji. Na saslušanju pred Višim javnim tužilaštvom u Prokuplju priznao je delo, ali je isticao da je postupao u samoodbrani.

 

Foto: Fejsbuk

Ubijeni i ubica

 

- Dejana Ilića sam sreo slučajno, nisam poneo nož da bih ga napao, već ga imam sa sobom zbog svakodnevnih poslova. Odredite mi pritvor iako neću ponoviti krivično delo jer ne želim da budem optužen da sam uticao na svedoke. Naprotiv, želja mi je da meštani Glašinca kažu kakav sam ja, a kakav je bio Dejan - rekao je tužiocu nakon hapšenja Vladan.

Tokom saslušanja pred prokupačkim tužilaštvom bilo je sedamdesetak meštana Glašinca koji su najavili da će oni plaćati advokata i potpisati peticiju za ublažavanje Vladanove kazne.

 

 

- Vladan nije ubica, samo je štitio sebe, svoju porodicu i celo selo od tog čoveka koji je terorisao čitav Glašinac - kazao je jedan od komšija osumnjičenog za teško ubistvo, piše Alo.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Tužilaštvo u Podgorici podiglo optužnicu protiv Srba i Crnogoraca zbog kopanja tunela
Hronika

Tužilaštvo u Podgorici podiglo optužnicu protiv Srba i Crnogoraca zbog kopanja tunela

Osnovno javno tužilaštvo u Podgorici podiglo je optužnicu protiv sedam osoba koja se sumnjiče da su učestvovali u kopanju tunela koji je vodio od stana u Njegoševoj ulici do depoa Višeg suda u Podgorici iz kojeg su izneti brojni dokazi. Uprkos tome što je u optužnici opisana uloga svakog od osumnjičenih ono što je i dalje nepoznato jeste ko je nalogodavac koji je tražio da se iz depoa, pored droge, pištolja, puška - iznese telefon Tamare Zvicer, supruge vođe kavačkog klana Radoja Zvicera.

14.09.2024

21:10

sledeća vest

Vesti

TV

Putin pravi lek za besmrtnost? Isplivala strogo čuvana tajna! (VIDEO)
Live TV

Putin pravi lek za besmrtnost? Isplivala strogo čuvana tajna! (VIDEO)

Kremlj je čitavoj vojsci lekara i naučnika naredio da podnesu izveštaje o napretku u borbi protiv starenja ćelija, što bi produžilo životni vek do neslućenih granica. O tome su u Vikend Info jutru govorili Drina Pešić, balerina i Miodrag Đokić, doktor stomatologije i antiejdžing medicine.

15.09.2024

15:00

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija