• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Telegraf

17.09.2024

12:03

Nezgoda u Nišu: Taksista udario u banderu, od siline udarca popucali kablovi

Čitalac Informera

Vesti

Nezgoda u Nišu: Taksista udario u banderu, od siline udarca popucali kablovi

Podeli vest

Vozač taksija i putnik koga je prevozio povređeni su u saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila jutros oko 9.15 sati u Bulevaru Nikole Tesle u Nišu.

Do nesreće je došlo kada je taksi vozilo "tojota", iz zasad neutvrđenih razloga, sletelo sa kolovoza i udarilo u stub električne rasvete, a od siline udarca kablovi su popadali po kolovozu. Kako se vidi na fotografiji sa lica mesta, pao je i stub rasvete i to direktno na automobil, uništivši ga sa prednje strane.

Kako saznaje Telegraf.rs, taksista i njegov putnik prevezeni su u niški Univezitetski klinički centar radi ukazivanja zdravstvene pomoći, ali za sada nema informacija o stepenu njihovih povreda jer je dijagnostika u toku.

Zbog uklanjanja električnih kablova na ovoj deonici, koja vodi ka severu grada, obustavljen je saobraćaj.

Policija je obavila uviđaj i obavestila nadležno tužilaštvo.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

(VIDEO) Priznanje opštine Mali Zvornik Draganu J. Vučićeviću! Među dobitnicima i premijer, ministar, generali...
Društvo

(VIDEO) Priznanje opštine Mali Zvornik Draganu J. Vučićeviću! Među dobitnicima i premijer, ministar, generali...

Za opštinu Mali Zvornik danas je poseban dan. Danas se obeležava Dan opštine, 17. septembar, tačno osam decenija od oslobođenja teritorije opštine od nemačke okupacije u Drugom svetskom ratu i 69. godišnjica od osnivanja lokalne samouprave. Zaslužnim pojedincima i organizacijama uručena su i priznanja, a među nagrađenima je i urednik i vlasnik lista Informer Dragan Vučićević.

17.09.2024

13:17

TV

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija