• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Republika

17.09.2024

15:01

"Ako se dokaže da Ivana nije umešana...": Otac Danke Ilić progovorio o komentarima na mrežama, evo kakav im je plan

Tanjug / printscreen

Vesti

"Ako se dokaže da Ivana nije umešana...": Otac Danke Ilić progovorio o komentarima na mrežama, evo kakav im je plan

Podeli vest

Bivši šef odseka za krvne delikte je juče naveo da je mesto gde je Danka Ilić nestala trebalo blokirati odmah prvog dana i odraditi operativnu obradu lica mesta, a roditeljima Danke Ilić odrediti pritvor, ovim povodom se oglasio Dankin otac Miloš Ilić za Republiku.

- Nemam komentar na budalaštine, videćemo šta će sud da kaže i ako se dokaže da Ivana nije umešana u to pitaću tog istog policajca šta misli - naveo je Miloš za Republiku.

Foto: Foto: Informer, Društvene mreže

 

 

IZJAVA BIVŠEG ŠEFA ODSEKA ZA KRVNE DELIKTE

- Kada su u pitanju roditelji, ne zato što ja izražavam neku sumnju prema njima, ja pričam o metodološkim principima koji se primenjuju u ovim slučajevima, trebalo je njima odrediti pritvor od 30 dana i ocu i majci i sa njima kvalitetno obaviti jedna ekipa da odradi razgovore sa njima. Druga ekipa da radi operativnu obradu lica mesta. Treća ekipa da radi forenziku. Četvrta ekipa da ceo kraj prečešlja, odnosno da vidi koja su vozila u tom momentu kretala tim delom. Peta ekipa da odradi granicu - navodi on.

Naveo je i da se vrlo često pogrešno proformulišu njegove izjave u javnosti.

Ja šta god kažem, a to izađe u javnost, na onoj glupoj mreži TikTok postoje razne budale koje vređaju mene i moju suprugu, tako da ništa više ne pričam za medije dok ne dođe vreme za to - zaključio je Miloš.

Podsećamo, Danka Ilić je nestala krajem marta ove godine iz dvorišta porodične kuće u Banjskom polju, a za njeno ubistvo, kako su prvobitno priznali, optuženi su Dejan Dragijević iz mesta Zlot i Srđan Janković iz mesta Luka nadomak Bora. Obojica su kasnije negirali da su dete ubili, čak i da su je ikada videli, iako su ranije tvrdili da su je udarili automobilom, ugušili i telo bacili na deponiju.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija