• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/RTCG

27.09.2024

19:52

Snajperista je vrebao žrtvu, prkosio policiji! Lješković živeo pod merama opreza, a metak ga stigao na kućnom pragu!

RTCG

Vesti

Snajperista je vrebao žrtvu, prkosio policiji! Lješković živeo pod merama opreza, a metak ga stigao na kućnom pragu!

Podeli vest

Rat klanova nastavljen je na najbrutalniji način. Čovek je ubijen u dvorištu svoje kuće samo par sati nakon presa funkcionera Uprave policije koji su jutros saopštili da je u toku velika policijska akcija

Po načinu na koji je izvršeno ubistvo, jasno je da je ono dugo pripremano i da je ubica vrebao žrtvu i u momentu dok je policija držala pres.

Cetinjanin Vasko Lješković ubijen je danas posle 15 sati u dvorištu svoje kuće u cetinjskom naselju Bogdanov kraj, saopšteno je nezvanično Portalu RTCG iz Uprave policije. On je, kako se sumnja ubijen iz snajpera u trenutku kada je izašao u dvorište svoje kuće. Više nego opravdano se sumnja da je ovo nastavak obračuna kriminalnih klanova.

Kako se nezvanično saznajemo, dugo je živeo pod merama opreza i veoma retko izlazio iz kuće.

Policija radi na identifikovanju počinioca ovog krivičnog dela. O događaju je obavešten državni tužilac.

Oglasila se crnogorska policija

Povodom ubistva Cetinjanina Vaska Lješkovića oglasila se i crnogorska policija.

- Danas je oko 15.25 časova dežurnoj službi Odeljenja bezbednosti Cetinje prijavljeno da se u dvorištu kuće u tom gradu, koja je ograđena visokim betonskim zidom, nalazi lice za koje se sumnja da je u besvesnom stanju. Policijski službenici odmah izašli na lice mesta i utvrdili da je reč o V.Lj, u odnosu na kojeg je upotrebljeno vatreno oružje i on je ovom prilikom smrtno stradao - kazali su u saopštenju.

Kako navode, sumnja se da je neposredni izvršilac ovoga dela sa veće udaljenosti osmatrao oštećenog i lišio ga života.

- Službenici Uprave policije, Odeljenja bezbednosti Cetinje uz podršku službenika Sektora za borbu protiv kriminala i taktičkih jedinica Sektora policije posebne namene preduzimaju intenzivne aktivnosti iz svoje nadležnosti u saradnji sa Višim državnim tužilaštvom u Podgorici u cilju rasvetljavanja ovog događaja, dok su im na raspolaganje stavljene i druge organizacione jedinice iz sastava Uprave policije - zaključuju iz Uprave policije Crne Gore.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija