• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

30.09.2024

14:00

Ženi pretio da će joj sipati kiselinu u genitalije! Jezivo nasilje u Zemunu

Shuterstock

Vesti

Ženi pretio da će joj sipati kiselinu u genitalije! Jezivo nasilje u Zemunu

Podeli vest

Javni tužilac Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu je podneo Trećem osnovnom sudu u Beogradu optužni predlog protiv okrivljenog D.M. (42) zbog sumnje da je izvršio dva krivična dela sa elementima nasilja u porodici.

"Okrivljenom se stavlja na teret da je u toku noći 27./28.08.2024. godine, od 21.30 časova do posle ponoći, u Beogradu, GO Zemun, u porodičnoj kući, primenom nasilja, pretnjom da će napasti na život i telo, drskim i bezobzirnim ponašanjem, ugrozio spokojstvo i telesni integritet članova svoje porodice - bivšoj vanbračnoj supruzi i sinu, na taj način što je u alkoholisanom stanju oštećenoj govorio da je kurva, pretio joj da će kupiti sonu kiselinu i sasuti joj u genitalije, palio je i gasio plamen upaljača preteći da će joj zapaliti kosu, da će je zaklati ključem od automobila, da će je politi jestivim uljem i zapaliti, nakon čega je oštećenu rukama uhvatio za spavaćicu pokušavajući da je ugura u podrum" piše u saopštenju tužilaštva koje je prosleđeno medijima.

 

Foto: N.Š.

Policijski automobil/Ilustracija

 

U saopštenju se dodaje da je oštećena uspela da se istrgne iz njegovih ruku i pobegne u dvorište.

"Okrivljeni je sustigao i stavljao joj ruku preko usta kako ne bi vrištala, a potom je od strane sina -oštećenog zaustavljen i oboren na travnjak, nakon čega je oštećenog desnom šakom uhvatio za vrat, preteći mu da će mu iščupati grkljan i da će ga zadaviti, oštećeni ga je stisnuo za ruku jače, da bi okrivljeni desnom rukom počeo da ga grebe sa leve strane struka a zatim ga ugrizao za dva puta za levo rame, pa je okrivljeni usled ovakvog postupanja ugrozio spokojstvo oštećenih, te oštećenom – sinu naneo jedinstvenu laku telesnu povredu vidu površinske povrede obe ruke, uganuća i istegnuća mekih tkiva vrata sa oguljotinama kože, površinske povrede oba stopala, površinske povrede leve slabine, površinske povrede lica i ujedinu levog ramena" dodaje se u saopštenju.

Javni tužilac je predložio sudu da opozove raniju uslovnu osudu izrečenu okrivljenom presudom Trećeg osnovnog suda u Beogradu od dana 05.02.2021. godine i kaznu zatvora u trajanju od 1 (jedne) godine uzme kao utvrđenu i da mu izrekne jedinstvenu kaznu zatvora u trajanju od 2 (dve) godine i 2 (dva) meseca, te da mu produži pritvor u kojem se okrivljeni nalazi od dana 29.08.2024. godine, kada je uhapšen.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

(VIDEO) Na Zapadu postoji demokratija, ali kada je izvoze, postaje teška represija! Afričke i južnoameričke zemlje počinju da se bune i bude protiv hegemona!
Live TV

(VIDEO) Na Zapadu postoji demokratija, ali kada je izvoze, postaje teška represija! Afričke i južnoameričke zemlje počinju da se bune i bude protiv hegemona!

Nije malo kada kažemo da je predsednik Vučić održao istorijski govor u Njujorku. Danas je sedam dana od kako su predsednik i njegovi saradnici otišli u Njujork. Da li će ovo predstavljati buđenje lidera manjih lidera kako bi se stvorila protivteža zapadnim silama? Na ovu temu u specijalnom programu govorili su politički filozof Dragoljub Kojčić i Mihajlo Olujić iz Centra za društvenu stabilnost.

29.09.2024

21:54

Da li će woke kultura uništiti srpsku narodnu tradiciju? Zagovornici ovog modernog pogleda na svet prvi krše pravila za koja se zalažu! (VIDEO)
Live TV

Da li će woke kultura uništiti srpsku narodnu tradiciju? Zagovornici ovog modernog pogleda na svet prvi krše pravila za koja se zalažu! (VIDEO)

Da li woke kultura može da ugrozi srpsku tradiciju? Šta je uopšte woke kultura o kojoj je govorio i predsednik Aleksandar Vučić u Njujorku? Na ovu temu u "Otvorenom studiju" govorili su javni komentator Biljana Šahrimanjan Obradović, urednik "Optimist magazina" Predrag Azdejković i narodni poslanik SNS Nebojša Bakarec.

29.09.2024

19:38

Sport

Planeta

Zabava

C'EST LA MAGIE OSTAVIO BEOGRADSKU PUBLIKU BEZ DAHA: Čak sedam spektakularnih predstava održano je u Sava Centru!
Kultura

C'EST LA MAGIE OSTAVIO BEOGRADSKU PUBLIKU BEZ DAHA: Čak sedam spektakularnih predstava održano je u Sava Centru!

Tokom vikenda je u Plavoj dvorani Sava Centra uspešno održan dugoočekivani magijski spektakl C'est La Magie koji je sve prisutne očarao brilijantno osmišljenim iluzijama i trikovima koje su za beogradsku publiku izveli najbolji iluzionisti sveta - Darsi Ouk, Džejms Mor, Ju Ho Džin i Enzo Vejn na čelu sa Luisom de Matosom - u ulozi reditelja ove jedinstvene svetske senzacije za sve uzraste!

30.09.2024

12:22

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija