• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

02.10.2024

14:04

Saslušan narko deda! U stanu mu pronađena laboratorija marihuane, oružje i novac, evo kako se branio!

Informer

Vesti

Saslušan narko deda! U stanu mu pronađena laboratorija marihuane, oružje i novac, evo kako se branio!

Podeli vest

U Višem javnom tužilaštvu u Beogradu saslušan je Dragan S. (73) zbog sumnje da je neovlašćeno držao veću količinu vatrenog oružja i municije, kao i da je neovlašćeno proizvodio i držao radi prodaje opojnu drogu kanabis.

Osumnjičeni se na saslušanju branio ćutanjem, odnosno iskoristio je svoje zakonsko pravo da ne iznosi odbranu.

Nakon saslušanja tužilaštvo je sudiji za prethodni postupak Višeg suda u Beogradu predložilo da osumnjičenom odredi pritvor da ne bi ponovio krivično delo u kratkom vremenskom periodu.

Naredbom o sprovođenju istrage, Draganu S. se na teret stavljaju krivična dela Neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga i Nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja ili eksplozivnih materija.

Postoje osnovi sumnje da je Dragan S. u stanu na adresi prebivališta, neovlašćeno držao tri pištolja marke “Gasser”, “Walthers” i “Češka zbrojevka”, kao i 156 komada municije različitog kalibra.

Pretresom stana osumnjičenog pronađena je i improvizovana laboratorija za proizvodnju opojne droge kanabis sa pratećom opremom.

Pronađeno je i 728.31 gram osušenih delova opojne droge kanabis, 455,52 grama delova biljke kanabis, kao i 23.465,00 evra, koji novac, kako se sumnja, potiče od prodaje opojne droge.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Sport

Planeta

Zabava

Počinje 13. Beogradski Šopen fest!
Kultura

Počinje 13. Beogradski Šopen fest!

Šopenovi dani, trinaesti po redu, posvećeni jednom od najvećih kompozitora svih vremena, Frederiku Šopenu, počeće večeras koncertom trija Amon, koji će izvesti Klavirski trio u g-molu, kao i koncertom pijaniste Dinka Blagojevića koji će svirati dela Šopena i Baha, saopštili su danas organizatori.

02.10.2024

13:06

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija