• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

02.10.2024

18:32

Poginuo u sudaru sa autobusom, komšije šokirane: "Bio je dobro dete" (FOTO)

print 192_rs

Vesti

Poginuo u sudaru sa autobusom, komšije šokirane: "Bio je dobro dete" (FOTO)

Podeli vest

Nemanja Š. (18) koji je nastradao u saobraćajnoj nesreći koja se rano jutros dogodila na putu Novi Sad - Inđija kada se sudario sa autobusom, živeo je u porodičnoj kući sa roditeljima i bratom, a meštani su šokirani ovom tragedijom.

Nemanja je živeo u Banstolu, fruškogorskom naselju na tromeđi Sremskih Karlovaca, Inđije i Iriga.

Meštani su šokirani zbog tragedije koja se jutros dogodila i opisuju ga kao "dobro dete".

Kako saznajemo, živeo je u porodičnoj kući sa roditeljima i starijim bratom.

Meštani su ispričali da su u novinama čuli za nesreću i da su u šoku.

 

Foto: Printscreen Instagram 192_rs

Smrskani automobil nakon nesreće

 

- Oni su fina porodica, a Nemanju znamo kao dobro dete. Šokirani smo - navodi jedan od meštana.

Podsetimo, Nemanja je izgubio život u teškoj saobraćajnoj nesreći na putu između Novog Sada i Inđije u kojoj je jutros povređeno 36 ljudi, a kako saznaje "Blic", on je upravljao automobilom koji se zakucao u autobus pun putnika sa probnom vozačkom dozvolom i kretao se u smeru Inđije.

"Sve se desilo dok smo se mimoilazili"

 

- Nije to bila nikakva nasilnička vožnja. Ne znam šta se tačno dogodilo. Sve se desilo dok smo se mimoilazili. Odjednom smo videli automobil kako skreće u našu traku. Vozač je probao da ga izbegne, skrenuo je naglo desno ali nije uspeo da izbegne direktan sudar sa, kako smo kasnije saznali, momkom koji je upravljao automobilom - priča jedan od putnika u autobusu.

Na putu su vidljivi tragovi krvi, a u jarku delovi vozila koji su odvaljeni sa automobila i autobusa koji su učestvovali u udesu.

 

Foto: Informer

Nastradali tinejdžer

 

Kako se na snimcima sa društvenih mreža vidi, putnički autobus se prevrnuo u jarku, a delovi vozila rasuti su svuda po putu.

Oglasila se i škola koju je pohađao

Povodom stravične nesreće oglasila se i Tehnička škola "Mihajlo Pupin" u Inđiji, koju je pohađao nastradali mladić N. Š.

- Sa velikim žaljenjem saopštavamo da je učenik Tehničke škole „Mihajlo Pupin" N.Š. (18) izgubio život usled saobraćajne nesreće koja se dogodila rano jutros na putu Inđija - Novi Sad. Trenutno je u toku uviđaj od strane Policijske uprave Inđija i verujemo da ćemo više informacija imati uskoro - stoji na sajtu škole, piše Blic.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Hoće da etnički očisti Pokrajinu! Vujičić: Cilj Kurtija je da na KiM ugasi sve što bi trebalo da funkcioniše u sistemu Srbije!
Politika

Hoće da etnički očisti Pokrajinu! Vujičić: Cilj Kurtija je da na KiM ugasi sve što bi trebalo da funkcioniše u sistemu Srbije!

Predsednica Odbora za Kosovo i Metohiju Danijela Vujičić izjavila je danas da premijer privremenih prištinskih institucija Aljbin Kurti ima za cilj da na KIM ugasi sve ono što bi trebalo da funkcioniše u okviru sistema Srbije, da etnički očisti Pokrajinu, potpuno izađe iz dijaloga sa Beogradim i da teme koje su od važnosti za suživot na KiM svede na lokal.

03.10.2024

12:25

TV

Mrzitelji bi opet da vrše ekonomski genocid nad Srbijom! Spasić: Oni bi ubili nekoga, samo da dođu na vlast! (VIDEO)
Live TV

Mrzitelji bi opet da vrše ekonomski genocid nad Srbijom! Spasić: Oni bi ubili nekoga, samo da dođu na vlast! (VIDEO)

Nebojša Zelenović, predstavnik opozicije i kopredsednik stranke "Zajedno", rekao je da treba stupiti u generalni štrajk i da treba sve da stane, na taj način pozivajuću na haos i rušenje svega onoga za šta se Vučić gotovo deceniju i po bori. O tome su u Info jutru govorili prof. Goran Puzić i predsednik centra za bezbednosnu i međunarodnu politiku, Zoran Spasić.

03.10.2024

10:25

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija