• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

03.10.2024

10:00

Ovo je pevačica koja je krila vođu "škaljaraca"! Instagram joj "pršti", uhapšena sa prijateljem (FOTO)

printscreen instagram

Vesti

Ovo je pevačica koja je krila vođu "škaljaraca"! Instagram joj "pršti", uhapšena sa prijateljem (FOTO)

Podeli vest

Ognjen Odović iz Sokoca i pevačica Verena Cerovina iz Sarajeva uhapšeni su zbog sumnje da su pomagali u skrivanju nedavno uhapšenog člana škaljarskog klana Ognjena Orašanina, za kojim je bila raspisana Interpolova poternica.

Kako piše ATV, Odović i Cerovina uhapšeni su u akciji Uprave za organizovani i teški kriminalitet MUP Republike Srpske i PU Istočno Sarajevo, prenosi Srpskainfo.

"Uhapšeni su O.O. iz Sokoca i V.C. iz Sarajeva zbog postojanja osnova sumnje da su počinili krivično delo organizovani kriminal u vezi sa pomaganjem počiniocu krivičnog dela. Osumnjičeni su za pružanje pomoći u sakrivanju O.O. iz Sokoca, za kojim je bila raspisana poternica, inače pripadnika Škaljarskog klana" saopštio je MUP Srpske.

 

 

 

 

Orašanin je početkom septembra uhapšen na osnovu međunarodne poternice koja je za njim raspisana nakon što je u decembru 2022. godine izbegao hapšenje u akciji MUP Republike Srpske i Tužilaštva BiH.

 

Foto: Foto: Shutterstock, MUP Kantona Sarajevo

Ognjen Orašanin

 

Osumnjičen je da je od 26. novembra 2020. do 22. januara 2022. godine kao organizator grupe, kojoj je pristupilo više osoba, počinio krivično delo organizovani kriminal u vezi sa trgovinom droge.

 

 

 

 

Inače uhapšena pevačica na društvenoj mreži Instagram ima 137 hiljada pratilaca. U opisu profila joj piše da je majka i pevačica.

Profil joj je pun fotografija sa ekskluzivnih destinacija širom sveta.

 

Inače njen rođeni brat je u maju 2023. godine napadnut i izboden nožem. Za taj napad sumnjičio se njegov prijatelj. Pevačica se tada oglasila i otkrila detalje, i tada je glasno opovrgla sve tvrdnje da joj je brat upetljan u kriminal.

- Tačno je da je izboden. Stabilno je hvala Bogu, van životne opasnosti. Saznala sam jutros - rekla je tada Cerovina.

 

 

 

Istraga povodom ovog slučaja je u toku, a više detalja biće poznato nakon saslušanja uhapšenih osoba.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Mrzitelji bi opet da vrše ekonomski genocid nad Srbijom! Spasić: Oni bi ubili nekoga, samo da dođu na vlast! (VIDEO)
Live TV

Mrzitelji bi opet da vrše ekonomski genocid nad Srbijom! Spasić: Oni bi ubili nekoga, samo da dođu na vlast! (VIDEO)

Nebojša Zelenović, predstavnik opozicije i kopredsednik stranke "Zajedno", rekao je da treba stupiti u generalni štrajk i da treba sve da stane, na taj način pozivajuću na haos i rušenje svega onoga za šta se Vučić gotovo deceniju i po bori. O tome su u Info jutru govorili prof. Goran Puzić i predsednik centra za bezbednosnu i međunarodnu politiku, Zoran Spasić.

03.10.2024

10:25

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija