• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

Autor: Informer/Kurir

03.10.2024

10:48

Pevačica koja je skrivala škaljarca i ranije dovođena u vezu sa "lošim momcima"? Bivšeg prijavila za otmicu deteta, život joj obeležila velika tragedija

Informer

Vesti

Pevačica koja je skrivala škaljarca i ranije dovođena u vezu sa "lošim momcima"? Bivšeg prijavila za otmicu deteta, život joj obeležila velika tragedija

Podeli vest

Poznata bosanska pevačica Verena Cerovina iz Sarajeva uhapšena je zbog sumnje da je pomagala u skrivanju nedavno uhapšenog člana tzv. škaljarskog klana Ognjena Orašanina, za kojim je bila raspisana Interpol poternica.

Ona je sa još jednim osumnjičenim uhapšena u akciji Uprave za organizovani i teški kriminalitet MUP-a Republike Srpske i PU Istočno Sarajevo. Pevačica se tereti za krivično delo organizovani kriminal u vezi sa pomaganjem počiniocu krivičnog dela. 

Ko je uhapšena pevačica

Verena je doživela tragediju kada je 2020. u saobraćajnoj nesreći izgubila rođenu sestru Dajanu. Ona je poginula na putu Trebinje - Herceg Novi u mestu Obodina, i to na rođendan Vereninog sina.

Pevačica je teško podnela sestrinu smrt, a na svom Instagramu svojevremeno je podelila zajedničku fotografiju, uz koju je ostavila emotivnu poruku: "Sama sam i hvata me strah, a s neba beli će prah sakriti tragove sve da ne nađem te..."

Ona je otvoreno govorila o tragediji, te je istakla da bol za Dajanom ne jenjava...

- Taj dan je izgledao tako da sam se smejala iz sveg glasa, jer nisam mogla da poverujem da se to zaista desilo. Kada su svi iz porodice počeli da zovu i plaču na telefon, sve sam manje verovala da je to istina. Sama sam ubeđivala roditelje da ću čim dođem u Trebinje sve da rešim kao i uvek, pa i to i da to nije istina. Jer kroz život sam navikla da se sve reši, pa sam mislila da i to mogu. Toliko nisam verovala da sam svoju sestru zvala od Sarajeva do Trebinja na telefon u nadi da će se javiti. Poginula je na peti rođendan moga sina. Od ogromne sreće do prevelike doživotne tuge. Da volim i mrzim najviše na svetu taj datum – rekla je ona pre nekoliko godina za Blic.

Inače, pevačica je 2017. godine prijavila policiji sarajevskog biznismena Mirzu Muhovića za otmicu deteta. Mirza je zapravo oteo svoje dete, koje je nakon što se razišao sa Verenom nastavilo život sa majkom. Dve godine pre toga Mirza je osuđen na godinu i deset meseci zatvora zbog nasilja u porodici koje je počinio nad Verenom Cerovinom. On je Verenu u maju 2015. godine fizički napao u stanu u kojem su živeli i naneo joj lakše telesne povrede.


Kog škaljarca je skrivala

Orašanin je početkom septembra uhapšen na osnovu međunarodne poternice koja je za njim raspisana nakon što je u decembru 2022. godine izbegao hapšenje u akciji MUP-a Republike Srpske i Tužilaštva BiH. Osumnjičen je da je od 26. novembra 2020. do 22. januara 2022. godine kao organizator grupe, kojoj je pristupilo više osoba, počinio krivično delo organizovani kriminal u vezi sa trgovinom droge.

Foto: MUP Kantona Sarajevo

 



Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Mrzitelji bi opet da vrše ekonomski genocid nad Srbijom! Spasić: Oni bi ubili nekoga, samo da dođu na vlast! (VIDEO)
Live TV

Mrzitelji bi opet da vrše ekonomski genocid nad Srbijom! Spasić: Oni bi ubili nekoga, samo da dođu na vlast! (VIDEO)

Nebojša Zelenović, predstavnik opozicije i kopredsednik stranke "Zajedno", rekao je da treba stupiti u generalni štrajk i da treba sve da stane, na taj način pozivajuću na haos i rušenje svega onoga za šta se Vučić gotovo deceniju i po bori. O tome su u Info jutru govorili prof. Goran Puzić i predsednik centra za bezbednosnu i međunarodnu politiku, Zoran Spasić.

03.10.2024

10:25

Sport

Planeta

Zabava

Počinje 13. Beogradski Šopen fest!
Kultura

Počinje 13. Beogradski Šopen fest!

Šopenovi dani, trinaesti po redu, posvećeni jednom od najvećih kompozitora svih vremena, Frederiku Šopenu, počeće večeras koncertom trija Amon, koji će izvesti Klavirski trio u g-molu, kao i koncertom pijaniste Dinka Blagojevića koji će svirati dela Šopena i Baha, saopštili su danas organizatori.

02.10.2024

13:06

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija