• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

03.10.2024

12:16

Munjevita akcija policije! Uhapšena trojica zbog ubistva u Austriji

MUP Srbije

Vesti

Munjevita akcija policije! Uhapšena trojica zbog ubistva u Austriji

Podeli vest

Pripadnici MUP Srbije uhapsili su Sašu K., Sašu J. i Milovana J., inače trojicu begunaca koji se sumnjiče da su 29. maja u austrijskom gradu Fezendorfu, zapadno od Beča, brutalno pretukli zemljake Zlatomira J. (66) i njegovog sina Zlatana J. (29).

Oni su, podsetimo, nakon žuste rasprave na jednom dečijem rođendanu, kako se sumnja, nasrnuli na oca i sina, tukli ih i rukama i nogama, da bi stariji čovek usled zadobijenih povreda posle nekoliko dana preminuo u bolnici.

Naša policija je u saradnji sa kolegama iz Austrije, intenzivno tragala za osumnjičenima za ovo nemilosrdno ubistvo, a trojici osumnjičenih su pre nekoliko dana lisice stavljene u Valjevu, njihovom rodnom gradu. Uhapšeni su posle četiri meseca skrivanja od austrijske policije.

 

Foto: Printscreen You Tube MUP

Hapšenje/Ilustracija

 

- Saša K., Saša J. i Milovan J. četiri meseca nalazili su se u bekstvu, a sumnja se da su odmah nakon tuče napustili Austriju gde se krivično delo dogodilo. Članovi porodice pokojnog čoveka, koji su takođe iz Valjeva, ranije su pričali da osumnjičene viđaju u ovom srpskom gradu, te da im nije nimalo prijatno zbog toga - navodi izvor.

Kako piše Heute.at, juče ujutru, srpska policija je došla do mesta gde su trojica osumnjičenih pritajili u poslednje vreme, nakon čega su im stavljene lisice na ruke.

Podsećanja radi, pre tuče koja je dovela do smrtnog ishoda jednog od učesnika, došlo je do kraće svađe, a kao motiv napada navodi se to što se navodno Zlatan J. zabavljao sa ćerkom Saše J. i koji to nije odobravao!

- Ta veza je bila razlog zbog koje je dugo vremena između dve porodice postojala netrpeljivost. I ranije je bilo incidenata, ali sve je kulminiralo krajem maja kada su se Zlatomir i Zlatan na proslavi dečijeg rođendana susreli sa Sašom i njegovim sinom Milovanom koji su bili u društvu nećaka Saše K. - preneli su austrijski mediji reči jednog od očevidaca, piše Kurir.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Mrzitelji bi opet da vrše ekonomski genocid nad Srbijom! Spasić: Oni bi ubili nekoga, samo da dođu na vlast! (VIDEO)
Live TV

Mrzitelji bi opet da vrše ekonomski genocid nad Srbijom! Spasić: Oni bi ubili nekoga, samo da dođu na vlast! (VIDEO)

Nebojša Zelenović, predstavnik opozicije i kopredsednik stranke "Zajedno", rekao je da treba stupiti u generalni štrajk i da treba sve da stane, na taj način pozivajuću na haos i rušenje svega onoga za šta se Vučić gotovo deceniju i po bori. O tome su u Info jutru govorili prof. Goran Puzić i predsednik centra za bezbednosnu i međunarodnu politiku, Zoran Spasić.

03.10.2024

10:25

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija