• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer

12.10.2024

09:13

Lopovi ojadili domaćina iz Buđanovaca! Provalili u toru i oterali jagnjiće

Milos Rafailovic/ G.R.

Vesti

Lopovi ojadili domaćina iz Buđanovaca! Provalili u toru i oterali jagnjiće

Podeli vest

Nepoznati lopovi opljačkali su Ljubišu Rakovića iz Buđanovaca kome su iz tora ukrali 21 jagnje.

O krađi je obaveštena i Policijska uprava u Sremskoj Mitrovici iz koje su saopštili da su obavili uviđaj na licu mesta i obavestili nadležno tužilaštvo.

Kako izveštavaju mediji domaćin je krađu otkrio kada je krenuo da nahrani svoje stado ovaca koje se nalazilo na imanju u Ulici Ive Lole Ribara u Buđanovcima gde je zatekao uništen tor, srušenu ogradu, povređenog psa, koji je čuvao stado, a koga su lopovi izudarali.

Od 21 jagnjeta, koliko je držao u toru, nije ostalo nijedno.

Ova krađa je uznemirila meštane ovog, ali i okolnih sela i sada svi strahuju da će se i njihova imovina naći na udara drskih lopova. 

Inače oštećeni vlasnik stada nakon ovog događaja razmišlja da u buduće osigura svoju imovinu, ali i da postavi video nadzor na toru. 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Amerika i Srbija potpisale istorijski važan ugovor! SAD vidi našu zemlju kao lidera u regionu!
Live TV

Amerika i Srbija potpisale istorijski važan ugovor! SAD vidi našu zemlju kao lidera u regionu!

U proteklih 10 godina Srbija je sprovela 10 reformi koje su nas je dovele do stabilne ekonomije, a na kraju i do toga da naša zemlja prvi put u istoriji dobije investicioni rejting. Cilj je da prosečna plata bude 1400 evra, a prosečna penzija 600 evra. O potpisivanju energetskog ugovora u "Info jutru" govorili su ekonomista Mihajlo Rabrenović i Zoran Milosavljević sa Instituta političkih studija.

12.10.2024

10:36

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

Imate ove simptome? Proverite da li vam fali vitamin C
Zdravlje

Imate ove simptome? Proverite da li vam fali vitamin C

Vitamin C jedan je od važnijih nutrijenata, koji u našem organizmu igra ključnu ulogu u održavanju dobrog zdravlja. Iako ga često preporučuju kada smo prehlađeni, on za naše telo predstavlja mnogo više od samog leka za prehladu.

12.10.2024

10:00

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija

Po ovome se prepoznaje Topola!
Srbija

Po ovome se prepoznaje Topola!

Po uzoru na ostala mesta u Srbiji, čije trgove krase ogromna trodimenzionalna slova kojima je ispisano ime grada, omiljene lokacije za selfije mladih i gostiju, i Topola je dobila takav simbol!

11.10.2024

15:16

Nauka