• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer/kurir

19.10.2024

17:18

Sekta naterala oca da digne ruku na sina i sebe?! Šta je uzrok dvostruke  tragedije u Bezdanu još uvek se nagađa

Shutterstock/društvene mreže

Vesti

Sekta naterala oca da digne ruku na sina i sebe?! Šta je uzrok dvostruke tragedije u Bezdanu još uvek se nagađa

Podeli vest

"Sanjao je Boga, bio je uznemiren, a mene je to izjedalo danima", bile su reči Davidove majke neposredno pre tragedije kada ga je ubio otac, a potom digao ruku i na sebe.

U selu Bezdan kod Sombora vlada potpuna tišina nakon porodičnog krvoprolića kada je u petak uveče otac Tomislav Kovač (48) ubio svog sina Davida (20), a potom digao ruku i sebe. Komšije ove porodice strahuju da iza svega stoji delovanje jake sekte, s obzirom na to da, prema njihovim rečima, ništa nije ukazivalo na dvostruku tragediju!

Crne slutnje

- Moj David mi se požalio pre nekoliko dana kako je sanjao Boga. Pitao ga je u snu: Šta će biti sa mnom za 20 godina?, na šta mu je kratko odgovoreno: Ništa. Bio je uznemiren kada se probudio. To me je izjedalo danima - ovim rečima se prethodnih dana nesrećna majka i supruga Kovača požalila bliskim ljudima.

Prema rečima prijatelja porodice Kovač u čijem domu je došlo do strašne tragedije, oni su bili sasvim normalna porodica, međutim, kako kaže, roditelji nesrećnog Davida nisu bili vernici, a tako su odgajali i svog sina.

- Oni su bili sasvim normalna porodica, kao i svaka druga. Svi smo znali da oni nisu bili vernici, njih nikada nisi mogao da vidiš u crkvi na službi, niti su ikada poštovali pravoslavne običaje, ali s druge strane nikada nismo primetili ništa čudno u njihovom ponašanju - kaže prijatelj nakon čega se pita:

- Zbog čega je Toma digao ruku na sina i sebe, to samo on zna. Strahujemo da nije reč o nekoj sekti, pogotovo što iz našeg ugla stvarno ništa nije ukazivalo da će se nešto ovako dogoditi - rekao je prijatelj Kovača.

Kako je rekao naš sagovornik, porodica Kovač posedovala je više nekretnina u Somboru, te tvrdi da razlog ovakvog krvoprolića sigurno nije finansijske prirode.

- Godinama su živeli u Austriji, odavde su otišli za boljim životom, a pritom nisu jedini koji su se odlučili za takav korak iz našeg mesta. Nikome još uvek nije jasno šta bi mogao da bude motiv ovakve nesreće - priča naš sagovornik.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija