• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

19.10.2024

21:48

Pijani divljali na Zemunskom keju: Urinirali pred decom, pokazivali srednji prst, a onda je usledio haos! (VIDEO)

N.Š.

Vesti

Pijani divljali na Zemunskom keju: Urinirali pred decom, pokazivali srednji prst, a onda je usledio haos! (VIDEO)

Podeli vest

Jedan Beograđanin svedočio je danas incidentu u kome je strani državljanin urinirao na Zemunskom keju pred decom koja su se tu igrala u obližnjem parku.

On je istakao da je reagovao, ali da su muškarci, za koje tvrdi da su kineski državljani, želeli fizički da se obračunaju sa njim.

- Pre neka dva sata sam prisustvovao incidentu na Zemunskom keju kada je jedan od pet Kineza krenuo da urinira pred decom koja su se igrala u obližnjem parku. Ja sam prvi reagovao, a onda mi se pridružilo još nekoliko momaka, pošto su Kinezi želeli fizički da se obračunaju sa nama. Ne znam odakle im dozvola da voze po pešačkoj stazi. Pitao sam ga da li vidi da se tu deca igraju i šta to radi, a onda su ostali krenuli da ga brane i da mi se unose u lice, pričajući nešto na kineskom sa ispruženim srednjim prstom - napisao je na Instagram stranici 192.

Na snimku sa mesta neprijatnog dešavanja se vidi nekoliko Beograđana koji su zahtevali da strani državljani napuste Zemunski kej.

Jedan od učesnika ovog događaja dodao je još i ovo:

- Hvala na objavi. Želeo bih da napomenem da bih ovako reagovao prema svakome ko to uradi, a ne zato što su Kinezi. Za sve koji kažu da smo trebali da ih prebijemo, jeste to je najlakše uraditi, ali treba imati na umu da su bili pijani. Šta da ga udarim, on padne na beton glavom i pogine. Ne treba mi to u životu. Ovom prilikom želim da se zahvalim Dejanu koji je sve ovo snimio. Kao i još dvojici momaka koji su se tu našli i sprečili dalju eskalaciju.

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 192.RS (@192_rs)

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija