• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Blic

19.10.2024

22:55

Detalji ubistva i samoubistva kod Sombora: Ispalio je pet metaka u sina u velikom besu!

Facebook/Printscreen

Vesti

Detalji ubistva i samoubistva kod Sombora: Ispalio je pet metaka u sina u velikom besu!

Podeli vest

U porodičnoj kući u mestu Bezdan kod Sombora Teodor Kovač (48) je juče pre podne ubio sina Davida (20) hicima iz vatrenog oružja, a potom i sebi presudio.

Dan kasnije komšije ove porodice su otkrile da je Tanja, supruga i majka pokojnih, u tom trenutku bila u Somboru iako se isprva spekulisalo da je ostala u Austriji gde godinama žive i rade.

- Davidova majka bila je u Somboru kada je došlo do tragedije. Ispostavilo se da je upravo ona prva pozvala policiju, jer je naslutila da će doći do nečeg strašnog. Pretpostavljam da se, neposredno pre ubistva i samoubistva, telefonski čula sa suprugom ili sinom i shvatila da će stvari poći po zlu. Čuli smo u međuvremenu da je Teodor ubio sina sa pet metaka. To očigledno nije bilo bez razmišljanja, već u nekom ogromnom besu i sa namerom da mu presudi, a potom usmrti i sebe - rekao je jedan od njih.

Inače, kobnog dana u porodičnom domu u Bezdanu bila je i Davidova baka, odnosno Tomislavljeva majka. Međutim, iako je starija žena, nikome nije jasno kako je moguće da navodno nije čula pucnje ili shvatila pre toga da se dešava velika drama i svađa u kući.

Ona će, u svakom slučaju, da bude saslušana kao možda i ključni svedok misteriozne porodične drame. Za sada, što se tiče pozadine ove tragedije, sve je još uvek u domenu spekulacija. O tome šta se dešavalo iza nečija četiri zida, malo ko zna...

Tomislav je, inače, godinama živeo od poljoprivrede koja mu je ostala u amanet posle smrti oca. Na ognjištu je posle ostala da živi samo njegova majka, dok je on sa suprugom i sinom otišao u Austriju.

Nekoliko dana pre ubistva, u Srbiju su došli nakratko. Navodno, zbog neke proslave. Utoliko je misterija ove tragedije još veća. Tanja Kovač je ostala bez sina i muža u sekundama, možda samo ona pravi odgovor zna.

Više javno tužilaštvo u Somboru radi na rasvetljavanju ove velike porodične tragedije. Tela oca i sina poslata su na obdukciju, nakon čega će se zvanično znati više informacija o svim okolnostima. U toku je takođe i istraga motiva koji se krije iza porodične nesreće. 

Podsetimo, Tomislav je u sina pucao iz oružja koje je bilo u nelegalnom posedu. Svemu je, prema rečima komšija, prethodila svađa.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija