• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

20.10.2024

09:10

VETERINAR UBIO SINA! Komšije u neverici posle zločina u Bezdanu: Nikad mu nije zadao glavobolju...

Shutterstock/Printskrin

Vesti

VETERINAR UBIO SINA! Komšije u neverici posle zločina u Bezdanu: Nikad mu nije zadao glavobolju...

Podeli vest

U Ulici Novoj u Bezdanu kraj Sombora u petak ujutro odigrao se stravičan zločin. Iz za sada nepoznatih razloga Tomislav Kovač (48) pucao je u svog sina jedinca Davida (20), a potom je presudio sebi.

Ubistvo i samoubistvo prijavila je, kako se pretpostavlja, Tomislavljeva majka i baka nesrećnog mladića pod čijim krovom se zločin i odigrao.

Meštani i dalje ne mogu da dođu sebi od šoka zbog ubistva i samoubistva koje se dogodilo u njihovom inače mirnom kraju. Tvrde da je porodica Kovač bila izuzetno harmonična i skladna, te da se iz njihove kuće nikada nije čuo čak ni povišen ton.

O nastradalom mladiću u kojeg je otac pucao posle žučne svađe komšije imaju samo reči hvale.

- David je bio divan mladić. Bio je vredan i odličan đak, nikada nije pravio probleme, kao što to zna se desi mladim ljudima u osetljivim godinama. Roditeljima nikada nije zadavao glavobolju, bio je prelepo vaspitan - ispričao je jedan komšija za lokalne medije.

 

Foto: printscreen facebook

 

 

Komšinica porodice Kovač kroz suze je ispričala da je mladić nastradao u bakinoj kući u kojoj je proveo najlepše godine detinjstva.

- To jadno dete je ubijeno u istoj kući u kojoj se odmalena igralo - rekla je komšinica drhtavim glasom, ne mogavši da veruje da David skončao na tako strašan način, i to od ruke svog roditelja koji je potom presudio sebi, piše "Blic.rs"

Porodica Kovač - otac Tomislav, po zanimanju veterinar i njegova supruga koja radi kao ekonomista živeli su zajedno sa sinom u Lincu, a tek povremeno su dolazili u Srbiju. Pre nego što će se preseliti u Austriju bračni par Kovač se bavio poljoprivredom, a jedno vreme bili su i vlasnici poljoprivredne apoteke.

Foto: printscreen

 

 

Šta je bio okidač za strašan zločin koji se u petak ujutro odigrao u Bezdanu mogli bi da otkriju ostali članovi porodice, pod uslovom da su čuli zbog čega su se Tomislav i David posvađali. Sumnja se, takođe, da je oružje kojim je Tomislav presudio sinu, a potom i sebi, bilo u nelegalnom posedu.

Tela stradalih Davida i Tomislava poslata su na obdukciju u Novi Sad, a dalja istraga nadležnog Višeg javnog tužilaštva u Somboru će utvrditi šta je uzrok zločinu zbog kog su meštani Bezdana zanemeli.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

DOSTA ZLOČINA! Kolumna Dragana J. Vučićevića: Opasni ludaci
Kolumne

DOSTA ZLOČINA! Kolumna Dragana J. Vučićevića: Opasni ludaci

Alo, psihijatrija! Ima ta jedna simpatična pesma, peva je, proguglajte, malo poznati Jasmin Jusić, nikada nije postala veliki hit, ali toplo je ovim putem, evo, preporučujem na slušanje i službenu upotrebu organizatorima tzv. ekoloških protesta po Srbiji. Biće da je njima preko potrebna.

20.10.2024

11:40

TV

Nikako ne smemo zaboraviti da nam je Izrael pomagao tokom rata u Bosni! Palestinski narod je bio žrtva i talac Hamasa! (VIDEO)
Live TV

Nikako ne smemo zaboraviti da nam je Izrael pomagao tokom rata u Bosni! Palestinski narod je bio žrtva i talac Hamasa! (VIDEO)

Jahja Sinvar, vođa Hamasa, ubijen je u u Gazi pre nekoliko dana, a nedavno je i pokušan napad dronom na privatnu rezidenciju izraelskog premijera Benjamina Netanjahua. Kako će ovo uticati na tok sukoba na teritoriji Izraela komentarisali su analitičar profesor dr Miloš Laban i inženjer telekomunikacija Avram Izrael tokom gostovanja u "Info jutru".

20.10.2024

09:36

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija