• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer

23.10.2024

09:55

Vozaču autobusa iz Leskovca određen pritvor! Udario vlasnika kafane i odbacio ga 20 metara

Shutterstock

Vesti

Vozaču autobusa iz Leskovca određen pritvor! Udario vlasnika kafane i odbacio ga 20 metara

Podeli vest

J.M. (66) iz Leskovca koji je u ponedeljak uveče vozeći autobus udario i usmrtio Radomira Cekića (61) vlasnika kafane "Bečejac", određen je pritvor do 30 dana.

Vozaču autobusa se na teret stavljaj krivčno delo teško delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja.

Tužilaštvo će u daljem toku postupka ispitati svedoke i odrediti veštačenja, navodi se u saopštenju.

Podsetimo J.M. je uhapšen zbog sumnje da je u ponedeljak, 21. oktobra, upravljujući autobusom, u večernjim satima udario pešaka Radomira Cekića koji je preminuo od posledica udara. 

Kako je Informer ranije izvestio, Cekić je bio vlasnik kafane "Bečejac" u Živkovu, a do nesreće je došlo upravo ispred ove kafane.

- Autobus je išao iz Leskovca ka Brestovcu. Sumnja se da je usled neprilagođene brzine udario čoveka koji je u tom trenutku prelazio ulicu. Teško povređeni muškarac prevezen je u bolnicu, ali je nekoliko sati kasnije podlegao povredama - rekao je izvor iz istrage. 

Inače direktor leskovačke bolnice Nebojša Dimitrijević je potvrdio da je Cekić imao više preloma i mnogo drugih povreda:

- Pokušali smo sve, ali nismo uspeli da ga spasemo- kazao je direktor bolnice.

U međuvremenu se oglasio i sin nastradalog Cekića koji je objasnio da je njegov otac neposredno pre nesreće izašao da izbaci đubre te da je od siline udarca odleteo preko 20 metara.

Izjave policajcima koji su radili uviđaj na mestu nesreće dali su i putnici iz autobusa koji su se navodno žalili da je vozač vozio brzo, kao i da mu to nije bio prvi put da tako vozi. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija