• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

24.10.2024

15:36

Umesto na svadbu, otišao u smrt! Mladi Nikola (18) podlegao povredama, Leskovac zavijen u crno!

PrintScreen/Društvene mreže

Vesti

Umesto na svadbu, otišao u smrt! Mladi Nikola (18) podlegao povredama, Leskovac zavijen u crno!

Podeli vest

Nikola Stanković (18) iz Gornjeg Stopanja preminuo od posledica teških povreda zadobijenih u saobraćajnoj nesreći. Mladić je iz neutvrđenih razloga sleteo automobilom sa puta, posle čega je hospitalizovan.

Lekari UKC Niš nisu uspeli da se izbore za život Nikole Stankovića (18) iz Gornjeg Stopanja kod Leskovca. Preminuo je noćas oko jedan sat usled velikih i teških povreda opasnih po život.

Nikola je zadobio povrede 23. oktobra oko dva sata posle ponoći, kada je automobilom između njegovog i sela Milanova sleteo i više puta se tumbao. Lekari UKC Niš priključili su ga na respirator, ali je, nažalost, mladi Nikola podlegao povredama. Iza sebe je ostavio oca, majku i brata.

 

Foto: PrintScreen/Društvene mreže

Tragično nastradali Nikola Stanković

 

U Gornjem Stopanju je sveopšta tuga zbog smrti mladića. 

- Bio je veoma vredan i izuzetno dobar i pozitivan. Radio je na poljoprivredi, ali i kao građevinski radnik. Radio je po ceo dan. Verovatno je bio umoran dok je vozio - ispričao je jedan od njegovih komšija. Nikola je kobnog dana vozio kabriolet, u kome je bio sam.

Danas se u domu Stankovića okupljaju njegovi prijatelji i rodbina.

- Trebalo je u subotu da budemo na svadbi. Umesto da se veselimo, danas idemo na njegovu sahranu - pričaju i plaču njegovi drugovi.

Inače, Nikola je ušao u svoj automobil posle sastanka sa devojkom iz susednog Milanova, koja je, takođe, danas u bolu i suzama. Bio je udaljen samo dva kilometra od svoje kuće.

Saobraćajna nesreća se dogodila oko dva časa iza ponoći u selu Milanovo kod Leskovca. Teško povređeni vozač je odmah prevezen u Opštu bolnicu u Leskovcu, gde je konstatovano da je zadobio prelome grudnog koša, kičmenih pršljenova, povredu glave i druge povrede, nakon čega je hitno transportovan u Univerzitetski klinički centar u Nišu. 

On se nalazio za volanom automobila koji se, pod okolnostima koje se utvrđuju, prevrnuo i tumbao. 

Informer.rs/Blic.rs


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija