• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/N. S.

23.10.2024

08:30

Devojčice svakog dana pitaju za mamu! Komšije porodice Jovanović iz Novog Sada pokrenuli akciju da im se pomogne

Privatna arhiva

Srbija

Devojčice svakog dana pitaju za mamu! Komšije porodice Jovanović iz Novog Sada pokrenuli akciju da im se pomogne

Podeli vest

Od stravične saobraćajne nesreće kod Bačkog Petrovca u kojoj je stradala Svetlana Jovanović (38), a povređeni njen suprug Željko (36) i ćerkice od 7, 9 i 10 godina, prošlo je skoro tri nedelje...

Svetlana počiva na groblju u Gajdobri, devojčice su dobro, a njihov otac zbog povreda vezan je zasad za kolica i slabo se kreće. 

- Sve devojčice su dobro, oporavljaju se, sa ocem su i najbližim rođacima. Pitaju za mamu svaki dan, razumljivo je, male su. Rane su još sveže - kaže naš izvor blizak porodici.

Dve devojčice su pre nekoliko dana izašle iz bolnice i slušaju savete lekara. Najteže je, kaže, Željku.

- Otežano se kreće i ne zna se kada će biti sposoban za rad. Sreća u nesreći je, da je stanodavac u Novom Sadu odlučio da im ne naplaćuje kiriju - navodi naš sagovornik. 

Članovi šire porodice Jovanović čuli su putem medija da se pojavio apel za prikupljanje finansijske pomoći da bi se za devojčice kupio stan ili kuća...

- Mislim da su to inicirale njihove komšije jer su i Svetlanu svi voleli i poštovali - zaključuje naša sagovornik.

Podsetimo, nesreća se dogodila 6. oktobra, na mostu DTD u Bačkom Petrovcu, kada je I. P. koji je vozio "mercedes" sa 1, 48 promila alkohola u organizmu, izgubio kontrolu nad vozilom, prešao u suprutnu traku i udario u "fiat" u kojem se nalazila porodica iz Novog Sada. 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Politika

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set