• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J.Rafailović

25.10.2024

12:11

SAZNAJEMO: Autom sleteli u kanal! Vozač poginuo, suvozač sam izašao iz auta, detalji jezive nesreće kod Kovina

RTS printscreen/Shuttesrstock

Vesti

SAZNAJEMO: Autom sleteli u kanal! Vozač poginuo, suvozač sam izašao iz auta, detalji jezive nesreće kod Kovina

Podeli vest

D.K. (55) nastradao je u saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila na putu Pločica ka Pločičkom ritu, kada je sleteo u odvodni kanal.

Kako Informer nezvanično saznaje nesreća se dogodila juče oko 19 sati.
- Sa nastradalim vozačem, na mestu suvozača bio je maloletnik 15 koji srećom nije povređen - rekao je izvor Informera.

Prema njegovim rečima nakon sletanja sa puta automobil se prevrnuo na krov.

Foto: printscreen/instagram/192_rs

 

- Maloletnik je sam izašao iz vozila i zvao pomoć. Iz automobila je nešto kasnije izvučeno telo nastradalog vozača čiju je smrt konstatovao doktor Hitne pomoći- objasnio je naš sagovornik.

Sumnja se da je uzrok nesreće neprilagođena brzina kretanja. Međutim tačan uzrok nezgode biće utvrđen uviđajem koji je obavila policija. Postoji mogućnost i da je čoveku pozlilo, a to će biti utvrđeno obdukcijom tela.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija