• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Rina

26.10.2024

13:57

Zatvorili se u kuće, čekaju da ubica bude uhapšen! Meštani Sokolca proveli besanu noć u strahu

EPA/Boris Pajović

Vesti

Zatvorili se u kuće, čekaju da ubica bude uhapšen! Meštani Sokolca proveli besanu noć u strahu

Podeli vest

Meštani sela Sokolac kod Bijelog Polja gde je sinoć Alija Balijagić ubio brata i sestru Jovana i Milanku Madžgalj u strahu su proveli besanu noć zaključani u svojim kućama i dodaju da su za zločin saznali iz medija. Prema njihovim rečima svi su jako uplašeni i uz strepnju čekaju da policija uhapsi ubicu.

Policija još uvek traga za Bijelopoljcem Alijom B. koji se sumnjiči da je u selu Sokolac kod Bijelog Polja iz vatrenog oružja ubio sestru i brata Milanku i Jovana Madžgalja. U potragu za osumnjičenim su uključene sve raspoložive snage, psi tragači, dronovi kao i helikoperske jedinice.

Meštani ovog sela su za čitav slučaj saznali iz medija i kako kažu, veoma su uplašeni.

- Tek jutros sam saznao šta se desilo, kad sam pročitao vest. Nismo čuli pucnje. Svi su uplašeni, u svojim su domovima, a gomila policije je u selu. Strepimo i čekamo šta će biti, kada će ubica biti pronađen, kaže za RINU jedan od meštana.

On dodaje da je osumnjičeni višestruki povratnik u izvršenju krivičnih dela i da je po tome poznat u okolini Bijelog Polja.

- Krao je po selima u okolini, potom je prešao u Srbiju. Bio je i u zatvoru. Pre nepunih deset godina pucao je iz lovačke puške za koju se pretpostavljalo da je ukradena, silovao je staricu. Tada ga je policija uhapsila koliko mogu da se setim. Nisam siguran. Znam da su o njemu pričali kao nekom odmetnutom opasnom razbojniku - priseća se meštanin Tomaševa.

Prema nezvaničnim informacijama RTCG ubica je tokom jučerašnjeg dana boravio u kući ubijenih brata i sestre i to na ručku. Ta informacija nije zvanično potvrđena i još uvek nije poznat uzrok dvostrukog ubistva. 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Jadne i bedne manipulacije tajkunskog glasila "Danas"! Pokazali svoje pravo lice, jedini cilj im je da svakodnevnim lažima ocrne Vučića!
Politika

Jadne i bedne manipulacije tajkunskog glasila "Danas"! Pokazali svoje pravo lice, jedini cilj im je da svakodnevnim lažima ocrne Vučića!

U svom najnovijem izdanju, tajkunski list "Danas" pokazao je svoje pravo lice, čak i na naizgled benignoj temi. U naslovnoj priči, koja se prvobitno činila neutralnom, uredništvo je odlučilo da doda malo "sočnosti" - najpre su izbacili jednu rečenicu, a zatim su pokušali da manipulištu s podnaslovima u kojima se spominju "ljudska prava", "demokratija" i "autojkratija".

28.10.2024

07:49

TV

Sport

Planeta

Tramp pokreće totalni rat protiv ovih?! Kada pobedi, spremio je žestoku osvetu: Evo šta su mu uradili u samom finišu kampanje!
REPUBLIKANCI BESNI

Tramp pokreće totalni rat protiv ovih?! Kada pobedi, spremio je žestoku osvetu: Evo šta su mu uradili u samom finišu kampanje!

Ako Donald Tramp postane novi predsednik Sjedinjenih Američkih Država, on će pokrenuti „totalni rat“ protiv britanskog premijera Kira Starmera zbog navodnog mešanja Laburističke partije u američke izbore u korist potpredsednice Kamale Haris, prenosi Dejli mejl pozivajući se na neimenovane izvore iz Konzervativne partije.

28.10.2024

07:10

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija