• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: V. J.

26.10.2024

23:20

Izdalo ga srce: Slošilo mu se od bola pa se strmoglavio: Otac poginuo gde i sin!

sandžakdanas.rs

Vesti

Izdalo ga srce: Slošilo mu se od bola pa se strmoglavio: Otac poginuo gde i sin!

Podeli vest

Dalibor Ilić (47) iz Majdanpeka, čije je beživotno telo pronađeno prekjuče kod Rajkove pećine na gotovo istom mestu gde mu je sin Bodan (19) pre tri godine tragično izgubio život u jezeru Veliki Zaton, po svemu sudeći je preminuo prirodnom smrću.

Stariji Ilić se strmoglavio sa brda na kojem je stajao i ono se obrušilo na njega. U tom trenutku je bio sam pa svedoka drugih okolnosti nema.

- Nakon uviđaja, obavljena je obdukcija tela Dalibora Ilića u Opštoj bolnici u Majdnapeku. Konstatovano je da postoji mogućnost da mu se u momentu slošilo i da je preminuo prirodnom smrću, te da je od posledica pada zadobio povrede po telu.Da li je u krvi bilo prisutno alkohola ili nedozvoljenih supstanci tek će da se utvrdi na osnovu dodatnih analiza koje su naložene - saznaje Informer.rs od izvora bliskog istrazi.

Nakon ove tragedije na društvenim mrežama se od Dalibora su se oprostili rođaci i prijatelji koji su se podsetili i na prethodnu tragediju kada mu je poginuo sin.

"Otišli ste obojica prerano; Sada si na nekom boljem mestu sa svojim Bogdanom;", samo su neke od potresnih poruka, objavljenih na Fejsbuku.

Bogdan Ilić je 3. maja 2021. bio sa dvojicom drugova u "pežou", koji je jedan od njih uzeo bez znanja roditelja. Zbog velike brzine, vozač je izgubio kontrolu i automobil je sleteo u jezero Veliki zaton.

Dvojica mladića su uspeli da izađu iz automobila, a nesrećni Bogdan je ostao zaglavljen u automobilu koji je potonuo na dno.   


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Jadne i bedne manipulacije tajkunskog glasila "Danas"! Pokazali svoje pravo lice, jedini cilj im je da svakodnevnim lažima ocrne Vučića!
Politika

Jadne i bedne manipulacije tajkunskog glasila "Danas"! Pokazali svoje pravo lice, jedini cilj im je da svakodnevnim lažima ocrne Vučića!

U svom najnovijem izdanju, tajkunski list "Danas" pokazao je svoje pravo lice, čak i na naizgled benignoj temi. U naslovnoj priči, koja se prvobitno činila neutralnom, uredništvo je odlučilo da doda malo "sočnosti" - najpre su izbacili jednu rečenicu, a zatim su pokušali da manipulištu s podnaslovima u kojima se spominju "ljudska prava", "demokratija" i "autojkratija".

28.10.2024

07:49

TV

Sport

Planeta

Tramp pokreće totalni rat protiv ovih?! Kada pobedi, spremio je žestoku osvetu: Evo šta su mu uradili u samom finišu kampanje!
REPUBLIKANCI BESNI

Tramp pokreće totalni rat protiv ovih?! Kada pobedi, spremio je žestoku osvetu: Evo šta su mu uradili u samom finišu kampanje!

Ako Donald Tramp postane novi predsednik Sjedinjenih Američkih Država, on će pokrenuti „totalni rat“ protiv britanskog premijera Kira Starmera zbog navodnog mešanja Laburističke partije u američke izbore u korist potpredsednice Kamale Haris, prenosi Dejli mejl pozivajući se na neimenovane izvore iz Konzervativne partije.

28.10.2024

07:10

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija