• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

27.10.2024

13:19

Potresne oproštajne poruke za sestu i brata: Porodica i prijatelji opraštaju se od ubijenih rođaka

Shutterstock/Instagram

Vesti

Potresne oproštajne poruke za sestu i brata: Porodica i prijatelji opraštaju se od ubijenih rođaka

Podeli vest

Porodica i prijateelji u Bijelom Polju opraštaju se od ubijene sestre i brata Milenke (69) i Jovana (60) Madžgalj dok se za njihovim naoružanim dželatom Alijom Balijagićem (65) još traga!

Kako je Informer, raniije izveštavao, Milenka i Jovan Madžgalj ubijeni su u petak u svojoj porodičnoj kući nadomak Bijelog Polja. Ubio ih je Alija Baliagić koji je pre toga obio jednu kuću i iz nje izneo pušku. Tom lovačkom puškom ubio je brata i sestru kojima je navodno rekao da je lovac i da traži izgubljene pse. 

Ubica je potom pobegao i za njim tragaju sve raspoložive snagde, dok su svi u Bijelom Polju zanemeli od užasa koji im se diogodio.

Objavljena je i čitulja ubijenih na kojoj se porodica i prijatelji oprašataju od Milenke i Jovana, a Bijelo Polje je proglasilo Dan Žalosti.

Foto: Printscreen /Ubijeni sestra i brat u Sokolcu

 

 

"Dragi naši, vesti o vašem odlasku nije lako prihvatiti. S tugom se opraštamo od vas. S ponosom ćemo vas čuvati od zaborava" piše u jednoj od čitulja koje su objavljene u jednim dnevnim novinama u Crnoj Gori, dok se u drugoj navodi.

U čitulji su tužna srca obavestili porodicu kumove i sve prijatelje kada će se sahrana obaviti.

 "Sa velikim bolom i tugom se opraštamo od vas. Zauvek ćete ostati u našim srcima."

Potom su se samo nizale potresne poruke prijatelja, kumova i poznanika koji još uvek ne mogu da prihvate da su na to svirep i okrutan način ostali bez Milanke i Jovana Madžgalja.

 

Foto: shutetterstock

 

 

" Smrt je jača od života, ali nije od ljubavi i bola za vama. Čuvaću vas od zaborava. Nismo vas mogli sačuvati od smrti, ali ćemo vas sačuvati od zaborava" 

"Čast nam je bila imati vas za kumove. Nek vaša duša počiva u carstvu nebeskom."

Tužni oproštaji samo su se nizali, a jedan od njih glasi:

"Dragi naši, kroz mnogo lepih sećanja i uspomena ćemo vas čuvati od zaborava. Počivajte u miru Božjem i neka vam je laka crna zemlja" navodi se u čitulji gde se nalaze fotografije Milanke i Jovana Madžgalja. 

Brat i sestra biće sahranjeni danas na groblju kod manastira Skoloac u 14 sati. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Jadne i bedne manipulacije tajkunskog glasila "Danas"! Pokazali svoje pravo lice, jedini cilj im je da svakodnevnim lažima ocrne Vučića!
Politika

Jadne i bedne manipulacije tajkunskog glasila "Danas"! Pokazali svoje pravo lice, jedini cilj im je da svakodnevnim lažima ocrne Vučića!

U svom najnovijem izdanju, tajkunski list "Danas" pokazao je svoje pravo lice, čak i na naizgled benignoj temi. U naslovnoj priči, koja se prvobitno činila neutralnom, uredništvo je odlučilo da doda malo "sočnosti" - najpre su izbacili jednu rečenicu, a zatim su pokušali da manipulištu s podnaslovima u kojima se spominju "ljudska prava", "demokratija" i "autojkratija".

28.10.2024

07:49

TV

Sport

Planeta

Tramp pokreće totalni rat protiv ovih?! Kada pobedi, spremio je žestoku osvetu: Evo šta su mu uradili u samom finišu kampanje!
REPUBLIKANCI BESNI

Tramp pokreće totalni rat protiv ovih?! Kada pobedi, spremio je žestoku osvetu: Evo šta su mu uradili u samom finišu kampanje!

Ako Donald Tramp postane novi predsednik Sjedinjenih Američkih Država, on će pokrenuti „totalni rat“ protiv britanskog premijera Kira Starmera zbog navodnog mešanja Laburističke partije u američke izbore u korist potpredsednice Kamale Haris, prenosi Dejli mejl pozivajući se na neimenovane izvore iz Konzervativne partije.

28.10.2024

07:10

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija