• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

26.10.2024

20:35

Ovo su brat i sestra koji su brutalno ubijeni u Bijelom Polju: Alija večerao sa njima, a zatim se vratio i počinio krvavi pir! (FOTO)

Printscreen

Vesti

Ovo su brat i sestra koji su brutalno ubijeni u Bijelom Polju: Alija večerao sa njima, a zatim se vratio i počinio krvavi pir! (FOTO)

Podeli vest

Alija Balijagić ubica iz Bijelog Polja boravio je u domaćinstvu stradalih Milenke i Jovana Madžgalja nekoliko sati pre nego što će, kako se sumnja, hladnokrvno da ih ubije.

Ne sluteći da u dom primaju svog krvnika i dželata, i verovatno se predstavljajući lažno, brat i sestra iz zaseoka Sokolac kod Tomaševa, područja na teritoriji opštine Bijelo Polje, primili su ga kao da im je rod rođeni. Nezvanično, on je u petak večerao u kući u kojoj je nekoliko sati kasnije iz vatrenog oružja ubio domaćine.

U petak oko 21.10 sati policiji u Bijelom Polju prijavljeno je da su u zaseoku Sokolac u blizini Tomaševa života lišene dve osobe starije životne dobi. Njihova tela su pronađena u kući, a naoružani izvršilac je pobegao.

Foto: Privatna arhiva

 

Policija je u ubrzo identifikovala osobu za koji se sumnja da bi mogao biti ubica. Osumnjičen je Bjelopoljcu Aliji Balijagiću, višestrukom povratniku, za kojim policija traga 15 dana zbog krađe puške.

Uznemirenim građanima Bijelog Polja, a naročito meštanima pomenutog sela, je poručeno da budu oprezni, ostanu u svojim objektima stanovanja i ne dozvole ulazak u iste nepoznatima, dok policija preduzima sve aktivnosti - saopštila je Uprava policije Crne Gore.

U potragu za izvršiocem krivičnog dela i pretragu terena stavljeni na raspolaganje svi raspoloživi kapaciteti Uprave policije – službenici RC bezbednosti "Sever", Protivteroristička jedinica, Posebne jedinice policije, Sektora za borbu protiv kriminala, Sektora granične policije, Sektora policije opšte nadležnosti, Odeljenja bezbednosti Pljevlja, službeni psi i helikopterska jedinica MUP-a i Vojske Crne Gore, dronovi i uređaji za osmatranje i izviđanje.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Jadne i bedne manipulacije tajkunskog glasila "Danas"! Pokazali svoje pravo lice, jedini cilj im je da svakodnevnim lažima ocrne Vučića!
Politika

Jadne i bedne manipulacije tajkunskog glasila "Danas"! Pokazali svoje pravo lice, jedini cilj im je da svakodnevnim lažima ocrne Vučića!

U svom najnovijem izdanju, tajkunski list "Danas" pokazao je svoje pravo lice, čak i na naizgled benignoj temi. U naslovnoj priči, koja se prvobitno činila neutralnom, uredništvo je odlučilo da doda malo "sočnosti" - najpre su izbacili jednu rečenicu, a zatim su pokušali da manipulištu s podnaslovima u kojima se spominju "ljudska prava", "demokratija" i "autojkratija".

28.10.2024

07:49

TV

Sport

Planeta

Tramp pokreće totalni rat protiv ovih?! Kada pobedi, spremio je žestoku osvetu: Evo šta su mu uradili u samom finišu kampanje!
REPUBLIKANCI BESNI

Tramp pokreće totalni rat protiv ovih?! Kada pobedi, spremio je žestoku osvetu: Evo šta su mu uradili u samom finišu kampanje!

Ako Donald Tramp postane novi predsednik Sjedinjenih Američkih Država, on će pokrenuti „totalni rat“ protiv britanskog premijera Kira Starmera zbog navodnog mešanja Laburističke partije u američke izbore u korist potpredsednice Kamale Haris, prenosi Dejli mejl pozivajući se na neimenovane izvore iz Konzervativne partije.

28.10.2024

07:10

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija