• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

15.02.2024

15:14

"Konačno su priznali da nije bilo krađe izbora, ovo im je bio jedini cilj": Đukanović raskrinkao sve laži "Proglasa" (VIDEO)

Zoran Sinko

Vesti

"Konačno su priznali da nije bilo krađe izbora, ovo im je bio jedini cilj": Đukanović raskrinkao sve laži "Proglasa" (VIDEO)

Podeli vest

Poslanik SNS i advokat Vladimir Đukanović napisao je na društvenoj mreži X da je od svih želja "Proglasa" ključna samo jedna - da u nazivu liste ne sme da bude ime i prezime onog ko se ne kandiduje.

- Od svih želja "ProGlasa" koje su predstavili kao bitne za naredne izbore, ključna im je samo jedna- da u nazivu liste ne sme da bude ime i prezime onog ko se ne kandiduje. Dakle, suština je skloniti ime i prezime Aleksandra Vučića iz naziva liste. Sram vas bilo! Toliko o vašem laganju da su izbori bili pokradeni, da je bilo nepravilnosti i sl. Suština je da vam smeta Vučić, jer iza koga on stane, taj pobeđuje. Njegovog imena i prezimena plašite se kao đavo od krsta - istakao je Đukanović. 

On je u video snimku koji je objavio ponovio da su konačno priznali da nikakve krađe izbora nije bilo, već da im je j jedini cilj uklanjanje imena i prezimena Aleksandar Vučić sa naše izborne liste

- Tog imena i prezimena se plaše, znaju dobro da je njegova popularnost ogromna i da lista iza koje on stane ima zagarantovanu pobedu. Kompletna ujdurma i laganje oko navodne krađe svela im se samo na ovaj zahtev i to je danas Đilasov “ProGlas” potvrdio - istakao je poslanik SNS. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija