• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

03.11.2023

12:13

Očekuje nas takmičenje u beščašću - Vučević o sramnoj kampanji tabloida 'Danas'

Pedja Milosavljević

Vesti

Očekuje nas takmičenje u beščašću - Vučević o sramnoj kampanji tabloida 'Danas'

Podeli vest

Predsednik SNS Miloš Vučević reagovao je na sramni tekst lista "Danas" poručujući da nas tek očekuje takmičenje u beščašću.

- Već prvog dana izborne kampanje možemo da se uverimo u to na šta će ona zapravo ličiti i sa kakvim odsustvom bilo kakvih skrupula joj "gospodari opozicije" Đilas i Šolak pristupaju. U istom danu, naime, kada se na TV sekciji medijskog konglomerata Đilas-Šolak emituje film dostojan Gebelsa, u kome o predsedniku Srbije govore isključivo osvedočeni srbomrsci, njihov niskotiražni tabloid "Danas" ide korak dalje i uličarski, bedno vređa roditelje Aleksandra Vučića. Nema nikakve sumnje da će u narednih mesec i po dana biti nastavljeno svojevrsno takmičenje u beščašću između svih tih medija koje povezuju isti ljudi, isti kapital i isti prezir prema sopstvenom narodu.

Vučević ističe da će se sve jasno videti na kraju.

- Još puno puta će nas uveriti u to da dno zapravo ne postoji, beskrajno se odbijajući o ivice zdravog razuma i elementarnih obzira, ali upravo to potcenjivanje sopstvenog naroda i vrednosti koje baštinimo će biti razlog njihovog neuspeha. No, neka oni samo rade svoj posao, a na nama je da se ozbiljnim, odgovornim i vrednim radom pobrinemo da Srbija ne stane i nastavi da pobeđuje svojom ekonomijom, kulturom, sportom, u miru i saradnji sa svima. Živela Srbija! - poručio je Vučević.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Vaskršnje čestitke uputili ministri u Vladi Srbije i drugi zvaničnici
Politika

Vaskršnje čestitke uputili ministri u Vladi Srbije i drugi zvaničnici

Ministri u Vladi Srbije, predsednica parlamenta, predstavnici grada Beograda i Novog Sada, Srpske napredne stranke i druge istaknute ličnosti iz javnog života uputili su danas čestitke patrijarhu srpskom Porfiriju, episkopima, monaštvu i sveštenstvu, kao i svim verinicima koji Uskrs slave po Julijanskom kalendaru.

04.05.2024

20:33

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija