• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

01.12.2023

13:31

Opozicija besna! Funkcioner DS-a apeluje na Đilasa: Ne šaljite više Obradovića u emisije, držite ga sakrivenog do izbora!

Informer/ATA images

Vesti

Opozicija besna! Funkcioner DS-a apeluje na Đilasa: Ne šaljite više Obradovića u emisije, držite ga sakrivenog do izbora!

Podeli vest

Vladimir Obradović kandidat za gradonačelnika Beograda u Đilasovoj koaliciji "Srbija protiv nasilja" pokazao je da je podoban kandidat, ali za opozicionu Akademiju za kadrove ili možda za neko doškolavanje za javne nastupe, jer mu to ne ide baš od ruke.

Takozvana opozicija razočarana je Vladimirom Obradovićem i njegovim gostovanjem u emisijama, pa praktično je poručila: ne šaljite ga više u emisije!

Funkcioner DS-a Goran Radojev apelovao je na tajkuna Dragana Đilasa da drži kandidata za gradonačelnika sakrivenog do izbora, jer ukoliko se i dalje bude pojavljivao javno, nestaće im i ono malo podrške što su imali. 

Vladimir Obradović gostovao je u emisiji "Reč na reč" i pokazao svu "spretnost", "veštine" i "znanje" koje poseduje, pa su unutar opozicije morali da reaguju. 

"Posle večerašnje emisije "Reč na reč" imam samo jedan savet - nemojte više slati Vladimira Obradovića u duele, pogotovo ne ovako loše pripremljenog, ako zaista želite pobedu u Beogradu", napisao je Radojev. 

Foto: printscreen

 

Zatim je usledilo pitanje jednog tviteraša: "A zašto? Objasnite". 

"Zato što sam odgledao emisiju - neubedljiv, bez jasnih predloga i rešenja, kritika nedorečena uz nekoliko neistina (o broju izgorelih autobusa!?)", odgovorio je Radojev. 

Foto: printscreen

 

Neko od tviteraša je napisao da je verovatno imao i tremu i dodao da treba da ide pod hitno na neku obuku i pripremu, jer, kako navodi, valjda postoji neka "opoziciona" Akademija za "kadrove".

Foto: printscreen

 

"Ovo večeras je baš jako, jako loše izgledalo", napisao je funkcioner DS-a. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija