• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Z. Jevtić

23.11.2023

07:00

Opozicija potpuno odrođena od naroda! Đilasovac se usred predizborne kampanje švrćka po Londonu!

Ata images

Vesti

Opozicija potpuno odrođena od naroda! Đilasovac se usred predizborne kampanje švrćka po Londonu!

Podeli vest

Vladimir Obradović, Đilasov kandidat za gradonačelnika Beograda, pohvalio se na društvenim mrežama da je otputovao u jedan od najskupljih gradova u Evropi. Građani ga pozvali da poseti Ovču, Borču i Krnjaču.

Vladimir Obradović, kandidat za gradonačelnika Beograda ispred tajkunske koalicije Dragana Đilasa okupljene oko liste 'Srbija protiv nasilja', usred predizborne kampanje otišao je da se švrćka po Londonu! I još se time pohvalio na društvenim mrežama!

- Izuzetna mi je čast što na poziv Britanske asocijacije za upravljanje projektima prisustvujem ceremoniji dodele nagrada za najbolje projekte iz javnog i privatnog sektora u Ujedinjenom Kraljevstvu. Ovo je sjajna prilika da sa najboljim britanskim i svetskim ekspertima razmenim najnovija iskustva u oblasti upravljanja. Vraćam se u Beograd da primere najbolje projektne prakse i sistemska rešenja stavim na raspolaganje našem gradu i državi - napisao je Obradović na društvenim mrežama.

Ova njegova objava, međutim, nije se mnogo svidela ljudima, pa ni onima koji uglavnom podržavaju Đilasovu izbornu listu.

'Obiđite Borču, Ovču, Krnjaču, Batajnicu... Neće da škodi', odgovorio je jedan od korisnika mreže Iks, odnosno Tvitera, dok je drugi bio malo direktniji:

- U jbt, od ovog mož' se rikne! Asocijacija, bato.. wow, a razmeniće i iskustva...'

 

 

Gledaju sebe

Komentarišući sve ove navode, politički analitičar Miljan Jovićević kaže da su Obradoviću prioritet zapadni interesi, a ne interesi građana Srbije, koji su inače navikli na ovakve objave Đilasovih političkih pulena.

- Očigledno je da su Obradoviću u jeku izborne kampanje prioriteti neki zapadni interesi, a ne prioriteti građana Srbije. Ako smatra da instrukcije iz zapadnih zemalja može da sprovede na teritoriji naše države, mislim da se grdno prevario. Srbija je suverena i nikada institucionalno jača, tako da bilo kakvi inostrani faktori ne mogu da imaju uticaja na izborni proces. Odavno su naši građani navikli na pojedince koji se služe sličnim 'veštinama' kao gospodin Obradović, ali to im nije polazilo za rukom ili je bilo kratkog daha. Umesto da svaki dan kampanje aktivno koristi kako bi animirao potencijalne glasače, obilazio ljude, Obradović se odlučio za obilazak Londona. To govori o njegovoj 'ozbiljnosti'... - ističe Jovićević.

Fabrika magle

Poslanik SNS Zoran Tomić naglašava da Obradović pokazuje u izbornoj kampanji kako će se ponašati ako slučajno bude gradonačelnik Beograda, i šta će mu biti prioritet.

- Svima u Srbiji je jasno da je lista koju oni zastupaju licemerna jer, prema svemu sudeći, dobija naredbe od ambasada i tajkuna. Obradović samo demonstrira u toku kampanje kako će se ponašati kao eventualni gradonačelnik Beograda i gde će ići po instrukcije šta treba da radi. Istina uvek ispliva na videlo i uvek pobedi laži, tako da džabe Đilasu njegova fabrika magle koju ima i koja radi punom parom fabrikujući nekakve priče i laži o Vučiću i SNS. Sami sebe demantuju i nikako da se nauče da, za razliku od SNS i predsednika Vučića, koji se bave samo delima i razgovorima sa građanima, treba da prestanu da se bave stranim interesima - zaključuje Tomić.

Srđan Graovac, CZDS

Obradović je poručio na koga se oslanja i da će njemu podrška iz Londona i te kako biti važna, jer je on izbor prozapadne opozicije za kandidata za gradonačelnika Beograda.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!
Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!

Dečak-ubica, Kosta K. (14) počinio je krvavi pir 3. maja prošle godine u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru kada je ubio devetoro učenika i radnika obezbeđenja ove vaspitno-obrazovne ustanove i od tog dana, on se nalazi na Klinici za neurologiju i psihijatriju za decu i omladinu.

25.06.2024

19:51

Sport

Planeta

Konačno slobodan! Ovako sada izgleda Džulijan Asanž! (FOTO, VIDEO)
Planeta

Konačno slobodan! Ovako sada izgleda Džulijan Asanž! (FOTO, VIDEO)

Osnivač Vikiliksa Džulijan Asanž izjasnio se krivim po jednoj optužbi za pribavljanje i objavljivanje vojnih tajni SAD, kao rezultat dogovora sa tužiocima američkog Sekretarijata za pravosuđe, čime je obezbedio sebi slobodu, a time je završena i duga pravna saga koja je pokrenula debate o slobodi štampe i nacionalnoj bezbednosti.

26.06.2024

11:28

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija