• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

26.06.2024

12:40

"Kulturni lopovi" haraju Grčkom: Srpski turisti podelili neugodno iskustvo - Uzeli su nam sve osim...

Shutterstock

Društvo

"Kulturni lopovi" haraju Grčkom: Srpski turisti podelili neugodno iskustvo - Uzeli su nam sve osim...

Podeli vest

Pljačke tokom letovanja nažalost više nisu retka pojava, pa nije naodmet biti na oprezu, naročito kad ste na plaži.

Srbi koji ovih dana letuju u Grčkoj upozorili su na neobičnu pljačku koja im se upravo desila.

- Nama je neko na Arclada beach 19. 6. obio auto i uzeo novac. Sreća da kažem jeste što su mi ostale sve kartice i isprave, samo je lepo uzeo novac i evre i dinare, bukvalno sve što su našli od novca... Nije dirao pasoše, telefon itd... Možete objaviti i ovo da ljudi obrate pažnju. Divna, plaža, čista, malo ljudi, ali auto skroz zaklonjen iza. Mi smo znali da se to dešava, ali eto... Prosto čovek ne očekuje - napisali su u objavi i upozorenju.

Podsetimo, na stranici Grčka Info nedavno se oglasila i jedna članica koja je sa ostalim ljudima podelila svoje negativno iskustvo kao i utisak totalnog razočarenja zbog pokušaja pljačkanja na plaži.

Naime, njenoj porodici je danas na jednoj divljoj plaži između Sivirija i Furke neko pokušao da obije automobil.

- Danas su pokušali da nam obiju auto na jednoj divljoj plaži između Sivirija i Furke. Pajserom su hteli da otvore suvozačeva vrata od krova krivljenjem i iskrivili su ih dosta - rekla je tada.

Na svu sreću, automobil je imao alarmni sistem.

- Verovatno ih je alarm zaustavio. Ovde dolazimo godinama. Pritom je parking dosta veliki i ravan i nalazi se odmah do puta - dodala je.

Međutim, tu nije bio kraj. Kako je ispričala naša državljanka, pljačkaši su hteli i gorivo da im ukradu.

- Hteli su i gorivo da nam uzmu jer je poklopac bio otvoren. Apel svima da vode računa gde parkiraju. Baš smo razočarani jer volimo divlje plaže, a danas nam je tek drugi dan - rekla je članica grupe.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?
Live TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?

Završena je prva debata između Bajdena i Trampa koji je pokazao sve Bajdenove negativne strane. Tramp je evidentno bio dominantan i odneo pobedu! Da li će Bajdenovi glasači promeniti mišljenje nakon prvog duela dva predsednička kandidata i koliko su realne šanse za Trampovu pobedu u specijalnoj emisiji govorili su Dejan Miletić, direktor Centra za proučavanje globaliacije i Ilija Kajtez, pukovnik u penziji. Tokom emisije uključivao se veliki broj drugih gostiju, kao i gledaoci Informer TV koji su rekli svoje mišljenje o ovoj temi.

28.06.2024

18:41

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija