• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Mediji

28.06.2024

23:10

Šokantno otkriće na granici ruskog saveznika! Žestoki udari ruskih eskadrila u zonama Sever i Centar, uništeni ljudstvo i tehnika!

AP/Photo

Vesti

Šokantno otkriće na granici ruskog saveznika! Žestoki udari ruskih eskadrila u zonama Sever i Centar, uništeni ljudstvo i tehnika!

Podeli vest

Rat Ukrajini, 856. dan.

Došlo do tačke pucanja! Ovde kreće najsnažniji ruski udar! Putin sprema veliki manevar na jugu, hoće li Ukrajina izdržati?!

Avijacija gura liniju fronta

Ruska avijacija je izvela vazdušne udare na Lipci, Staricu, Nikolajevku, Varvarovku, Vesele, Vovčanski Hutori, Olhinku, Tjahinku, Toreck, Njujork, Oleksandropil, Lozuvatske, Vovče, Jevgenivku, Prores, Novoselivku, Peršu, Nikolajevku, Zelene Cir, Izvještavaju Oružane snage Ukrajine

Bomba! Širi se ruski savez! Šok za NATO i ceo Zapad: Moskva otkrila planove, proces je počeo i ništa ga ne može zaustaviti!

Studenti pravu prilaze vojsci

Mnogi studenti prava i mladi profesionalci učestvuju u specijalnoj vojnoj operaciji, izjavio je ruski ministar pravde Konstantin Čujčenko na Međunarodnom pravnom forumu u Sankt Peterburgu

- Znam da sada mnogi mladi profesionalci i studenti prava učestvuju u specijalnoj vojnoj operaciji Rizikujući svoje živote, neustrašivo se suprotstavljaju neprijatelju i brane suverenitet naše domovine na bojnom polju, želimo im brz povratak kući - rekao je Čujčenko.

Sanktpeterburški međunarodni pravni forum (SPBILF) održava se u severnoj prestonici od 26. do 28. juna.

(VIDEO) Šokantan prizor u Rusiji! Ukrajinska provokacija umalo usmrtila civile!

Američki tenk uništen kod Ševčenkova

MLRS MLRS američke proizvodnje uništen je u oblasti Ševčenkova ruskim raketnim sistemom Iskander-M nakon izviđanja posada dronova, saopštilo je rusko Ministarstvo odbrane.

- Ruski vojni UAV operateri otkrili su položaj višecevnog raketnog sistema M270 A1 Nakon što su pratili kretanje američkog MLRS-a, operateri su otvorili hangar u selu Ševčenkovo, u kojem su bili stručnjaci za održavanje i rad. američki M270 A1 MLRS i transportni utovarivači i kamioni sa municijom - navodi se u saopštenju.

Skladište na granici!

Beloruski pogranični komitet saopštio je da je na granici sa Ukrajinom otkriveno malo skladište sa zalihama komponenata za proizvodnju improvizovanih eksplozivnih naprava.
Kako se navodi, pronađeno je dva kilograma eksploziva i komponente koje su potrebne za izradu detonatora.
Takođe, beloruska pogrnaična služba navela je i da je presekla pokušaj kršenja granice uz pomoć ukrajinskog kvadrikoptera, kao i da su tom prilikom upotrebljena sredstva za radiolokacionu borbu.
Zbog toga je doneta odluka da se preduzmu dodatne mere kako bi se dodatno zatvorila granica sa Ukrajinom, ali i zbog informacija da se nedaleko od granice nalaze pripadnici takozvanog Ruskog dobrovoljačkog korupsa (teroristička organizacija zabranjena u Rusiji).

 

Hitno izdato naređenje ruskom generalštabu! Amerikanci postaju meta - ovo je opasno!

 

Rusi oborili 25 dronova

Protekle noći iznad teritorije Ruske federacije PVO snage oborile su 25 ukrajinskih dronova nad Brjanskom, Smoljenskom, Voronježskom, Kurskom i Rostovskom oblasti, saopštilo je Ministarstvo odbrane Rusije.

Opasno približavanje

Ministar odbrane Ruske Federacije Andrej Belousov poručio je Generalštabu ruske vojske da predloži kakve će se mere preduzeti po pitanju reakcija na provokacije u vezi sa povećanom aktivnosti američkih strateških dronova nad Crnim morem.
Iz ruskog vojnog resora takođe upozoravaju da ti letovi dronova nad Crnim morem povećava rizik od incidenata sa ruskom vojskom, a samim tim i od direktne konfrontacije NATO i Rusije.

 

Ukrajina dobila katastrofalne vesti! Šok iz Vašingtona: Saliven brutalno iskren, svaki scenario je moguć: Ne garantujemo

 

Ruski lovci napali Ukrajince u zoni Sever

Ruske eskadrile jurišnih lovaca-bombardera Su-25 izvele su napade na jedinice ukrajinske vojske u zoni odgovornosti ruske vojne grupacije „Sever“.
Napad je izveden nenavođenim raketama vazduh-zemlja, na udaru su bila i vojna tehnika i ljudstvo, saopštava rusko Ministarstvo odbrane.
Takođe, posade ruskih helikoptera Ka-52M izvele su napade na komandni centar i ljudstvo ukrajinske vojske u zoni odgovornosti ruske vojne grupacije „Centar“. Napad je takođe izveden nenavođenim raketama vazduh-zemlja.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Cela Evropa strahuje od migranata ekstremista! Srbija među poslednjima na listi ugroženosti od terorizma!
Live TV

Cela Evropa strahuje od migranata ekstremista! Srbija među poslednjima na listi ugroženosti od terorizma!

Juče je izvršen teroristički napad u Beogradu kada je vehabista iz samostrela upucao pripadnika žandarmerije ispred Izraelske ambasade. Poznato je da je napadač ovom prilikom preminuo, dok je pripadnik žandarmerije operisan i nalazi se van životne opasnosti. Na ovu temu "Otvorenom studiju" Informer televizije govorili su Branko Nadoveza sa Instituta za noviju istoriju i stručnjak za bezbednost Gordana Mišev.

30.06.2024

20:42

Islamska zajednica strogo osudila čin vehabije! Tamo gde je verujući čovek, nema terorizma! (VIDEO)
Live TV

Islamska zajednica strogo osudila čin vehabije! Tamo gde je verujući čovek, nema terorizma! (VIDEO)

Juče je izvršen teroristički napad u Beogradu kada je vehabista iz samostrela upucao pripadnika žandarmerije ispred Izraelske ambasade. Poznato je da je napadač ovom prilikom preminuo, dok je pripadnik žandarmerije operisan i nalazi se van životne opasnosti. Na ovu temu "Otvorenom studiju" Informer televizije govorili su Veljko Jovanović, član SNS-a, Radiša Roksić, biviši načelnik BIA, a uživo u program javio se i Rašed Ef Plojević zamenik predsednika Ešihata Islamske zajednice u Srbiji.

30.06.2024

19:35

Evo gde je bio terorista pre napada na ambasadu! Da li je i njegova žena bila umešana? (VIDEO)
Live TV

Evo gde je bio terorista pre napada na ambasadu! Da li je i njegova žena bila umešana? (VIDEO)

Juče je izvršen teroristički napad u Beogradu kada je vehabista iz samostrela upucao pripadnika žandarmerije ispred Izraelske ambasade. Poznato je da je napadač ovom prilikom preminuo, dok je pripadnik žandarmerije operisan i nalazi se van životne opasnosti. Na ovu temu "Otvorenom studiju" Informer televizije govorili su Ninoslav Cmolović, pomoćnik direktora policije, kao i pukovnik Miroslav Španović.

30.06.2024

18:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija