• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

25.06.2024

21:25

Srbin otišao na letovanje sa ženom, decom, majkom i taštom! Gorko se pokajao - ovo je njegova priča

PRINTSCREEN/TIKTOK/COVEKIZBUDUCNOSTI

Društvo

Srbin otišao na letovanje sa ženom, decom, majkom i taštom! Gorko se pokajao - ovo je njegova priča

Podeli vest

Pojedini roditelji koji imaju malu decu često na godišnji odmor povedu i nekog od svojih roditelja, kako bi im oni pomogli oko dece.

Međutim, mnogi se i pokaju.

Tako je i jednom čoveku iz Srbije preselo letovanje, te je sav teret pao na njega, dok njegova supruga, tašta i njegova majka bezbrižno uživaju.

- Na plaži pored nas jedna porodica. Iz nasih krajeva. Bračni par mlađih godina i dve devojčice od recimo 4-5 god. Ali, tu su sa njima i njena i njegova majka. Propade čovek ceo dan. Nameštaj suncobrane, duvaj dušeke, idi po kafu, igraj se u pesku, balansira čovek ceo dan samo da je mir u kući. Prilično su beli, tako da će robija tek da traje - napisao je jedan korisnik Fejsbuka u grupi "Grčka uživo".

Dodao je da on ćerke vodi na spavanje u sobu, a da za to vreme njegova supruga i tašta ostaju na plaži.

Foto: printscreen facebook

 

 

- Sretnu nam se pogledi, vidi se da nije zamišljao ovakav odmor, ali njemu nema pomoći. Grešku je napravio još negde februara, marta kad je na jedno bezazleno pitanje: "Šta mislis da povedemo?" Naivno odgovorio sa "Da, dobra ideja, mogu da nam pričuvaju klinke da se malo opustimo". Kakav danak neiskustvu. Sad stvarno, bez zezanja, vodite li vi tašte, svekrve, majke na odmor sa vama? Pojedinačno ili ne dao bog, obe u isto vreme - upitao je ovaj korisnik.

Komentari su šarenoliki, neki su vodili svekrvu i taštu i prošli su super, dok ima onih koji se na ovaj korak nikad ne bi usudili.

- Sada znate kako je većini muškaraca 365 dana u godini - navodi se u jednom od komentara.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?
Live TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?

Završena je prva debata između Bajdena i Trampa koji je pokazao sve Bajdenove negativne strane. Tramp je evidentno bio dominantan i odneo pobedu! Da li će Bajdenovi glasači promeniti mišljenje nakon prvog duela dva predsednička kandidata i koliko su realne šanse za Trampovu pobedu u specijalnoj emisiji govorili su Dejan Miletić, direktor Centra za proučavanje globaliacije i Ilija Kajtez, pukovnik u penziji. Tokom emisije uključivao se veliki broj drugih gostiju, kao i gledaoci Informer TV koji su rekli svoje mišljenje o ovoj temi.

28.06.2024

18:41

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija