• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

28.06.2024

14:02

Tramp i Bajden bi se u Srbiji borili za cenzus! Predsednička debata u Americi je bila najobičnija farsa! (VIDEO)

Zoran Sinko

Live TV

Tramp i Bajden bi se u Srbiji borili za cenzus! Predsednička debata u Americi je bila najobičnija farsa! (VIDEO)

Podeli vest

Gosti "Info jutra" Informer televizije bili su urednik političke rubrike "Politike" Bojan Bilbija i direktorka PEP akademije Danka Nešović. Oni su komentarisali predsedničku debatu u Americi u kojoj su učestvovali Donald Tramp i Džozef Bajden.

Bilbija primećuje da Bajden ni u jednom trenutku nije osporio Trampove optužbe da vodi svet u novi svetski rat.

- Upozorenje da Bajden vodi svet u treći svetski rat je Tramp više puta ponovio. Bajden to nije demantovao već je govorio da je njegova misija da zaustavi Putina. Nije objasnio kako će da ga zauastavi, ali možemo da pretpostavimo. Činjenica je da su ekonomski rezultati loši i da to utiče na Bajdenov rejting. Čudno je da vi osudite glavnog opozicionara na zatvorsku kaznu. Vidite da je to jedna prilično farsična situacija, ali nije farsično da je planeta sve bliže katastrofi. On je govorio identične reči kao Hilari Klinton 2010. godine. Ona je govorila da će Amerika učiniti sve da spreči Putina da obnovi Sovjetski Savez. Tramp izlazi sa obećanjem da će zaustaviti rat, a Bajden sa obećanjem da će zaustaviti Putina. Predsednik Bajden zaista nije bio na nivou na kom treba da bude lider jedne takve zemlje. Tramp je bio opušteniji i jači, govorio je snažno. Mislim da bi se njih dvojica u našoj zemlji, s tom pričom, borili za cenzus - rekao je Bilbija.

Foto: Zoran Sinko

Danka Nešović

Nešović je predsedničku debatu okarakterisala kao farsu.

- Ova debata je jedna najobičnija farsa, bruka i sramota za celu američku naciju. Mislim da će i jedna i druga strana morati da postavi kandidate koji će moći da vode državu. S jedne strane imate dementnog i starog čoveka, a s druge strane takođe starog čoveka. Bajden ne može ni da vodi sam sebe, a kamoli nuklearnu silu kao što je Amerike. I jedna i druga strana će uskoro morati da promovišu nove kandidate. Vređanje biračkog tela je biranje nekoga ko ne može da vodi ni sebe. Oni znaju da je njihov rejting jako nizak. Bruka i sramota je da njih dvojica budu predstavnici koji dolaze u obzir - istakla je Nešović.

Kompletno gostovanje pogledajte u video-snimku:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Ovo je bila rasprava dva prgava starca! Ni Tramp, ni Bajden, nisu poslali nijednu pametnu poruku svojim glasačima! (VIDEO)
Live TV

Ovo je bila rasprava dva prgava starca! Ni Tramp, ni Bajden, nisu poslali nijednu pametnu poruku svojim glasačima! (VIDEO)

Juče je održana prva televizijska debata između predsedničkih kandidata u Sjedinjenim Američkim Državama Donalda Trampa i Džozefa Bajdena. Taj događaj su za Informer, tokom gostovanja u "Info jutru", komentarisali Darko Obradović iz Centra za strateške analize , Slobodan Dimitrijević iz Srpsko-ruskog bratstva i Zoran Milosavljević sa Instituta za političke studije.

28.06.2024

10:33

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija