• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

29.05.2024

10:09

Ukrajina gubi glavnog saveznika ako Tramp dođe na vlast! Za pet meseci će sve biti rešeno? (VIDEO)

Zoran Sinko

Live TV

Ukrajina gubi glavnog saveznika ako Tramp dođe na vlast! Za pet meseci će sve biti rešeno? (VIDEO)

Podeli vest

Milan Stevanović Piksel, analitičar, komentarisao je tok rata u Ukrajini za Informer u emisiji "Info jutro".

Stevanović je uveren da bi dolazak Donalda Trampa na vlast okončao podršku Amerike Ukrajini.

- Ne vidim način kako Rusija može da izgubi ovaj rat. Situacija će biti mnogo jasnija za pet meseci. Tramp i njegova stranka imaju malo drugačiji odnos prema Kosovu, a i prema ratu u Ukrajini. Ukoliko on postane predsednik, Ukrajina će izgubiti glavnog saveznika. Mislim da će za pet meseci sve biti rešeno, ali u smislu da bude završen taj rat. Interes Srbije je da se taj konflikt što pre reši. Ukrajina nema svoju ratnu proizvodnju, zavisi od drugih. Situacija za Ukrajinu je sve teža. Pomoć im je sad stigla, ali se situacija na frontu i dalje nije promenila. Opozicija je celu svoju političku poziciju gradila na manipulaciji na izborima, što se ispostavilo kao netačno. Oni ne govore šta će da urade kad dođu na vlast, već samo napadaju protivnike. Opozicija u ovom trenutku nije zrela za to jer nema unutrašnje jedinstvo. Da sam ja njihov savetnik, savetovao bih ih da kažu šta će da urade prvog dana. Oni identifikuju, navodno, probleme, ali ne kažu šta će da urade - rekao je Stevanović.

Kompletno gostovanje pogledajte u video-snimku:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!
Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!

Dečak-ubica, Kosta K. (14) počinio je krvavi pir 3. maja prošle godine u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru kada je ubio devetoro učenika i radnika obezbeđenja ove vaspitno-obrazovne ustanove i od tog dana, on se nalazi na Klinici za neurologiju i psihijatriju za decu i omladinu.

25.06.2024

19:51

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija