• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

26.06.2024

10:52

Mi ne bi dali gol ni da smo igrali od sinoć do sad! Piksi će za 15 godina da sazri pa ćemo proći grupu! (VIDEO)

Tanja Andric

Live TV

Mi ne bi dali gol ni da smo igrali od sinoć do sad! Piksi će za 15 godina da sazri pa ćemo proći grupu! (VIDEO)

Podeli vest

Politički konsultant Vladimir Dobrosavljević i novinar Tomislav Lovreković komentarisali su debakl srpske reprezentacije na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj tokom gostovanja u "Info jutru" televizije Informer.

Dobrosavljević je sinoćnu utakmicu okarakterisao kao "taktički vrlo tanku".

- Kad pogledate druge reprezentacije, ne samo one na vrhu, vi vidite taktički mnogo pismenije reprezentacije. Mi smo u jednom trenutku igrali sa tri špica protiv Danske koja ima tri teška centralna beka. Problem je naša fudbalska organizacija koja dovede do toga da nam struka bude ovakva kakva jeste. Mi smo na Svetskom prvenstvu dvaput izgubili od Mađarske i jedva odigrali nerešeno s Bugarima koji su bili najslabija reprezentacija. Nije Danska sam vrh evropskog fudbala, niti taktički superiorna ekipa. Mi moramo da pojačamo struku. Savez treba da preuzme odgovornost. Oni treba da naprave analizu i vide možemo li bolje ili ne - poručuje Dobrosavljević.

Foto: Tanja Andric

Tomislav Lovreković

Lovreković nije imao lepe reči za rezultat srpskog selektora.

- Ne volim što fudbal komentarišu ljudi koji su bili pošteđeni fizičkog zbog menstruacije, zajedno s devojčicama. Ja planiram da kupim kutiju tompusa Piksiju, da sedne, pije viski i odmori malo. Otišli smo u grupu sa dve prosečne ekipe i jednom izvikanom. Jednu smo morali pobediti. Da vaša televizija ima gledanost na nivou statističke greške, Vučko bi podneo ostavku. Neuspeh je greška selektora, ne fudbalera. Mi ne bi dali gol ni da smo igrali od sinoć u 9 do sad. Kako sad pričamo o Piksiju, tako ćemo pričati o Svetislavu Pešiću za mesec i po dana. On je sada penzioner koga drže na klupi jer je veliko ime. Treba nam struka i treba nam sistem. Za 15 godina će Piksi da sazri, bićemo pravi i proći ćemo grupu. Mi volimo da pokrivamo neuspehe nekim drugim uspesima - kaže Lovreković.

Kompletno gostovanje pogledajte u video-snimku:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija