• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

29.05.2024

13:08

Srbija je mala država velikih šampiona! Sportisti su naši najbolji ambasadori! (VIDEO)

Masha Bandjur

Live TV

Srbija je mala država velikih šampiona! Sportisti su naši najbolji ambasadori! (VIDEO)

Podeli vest

Davor Štefanek, predsednik Sportskog saveza Srbije, bio je gost "Info jutra" Informer TV i tom prilikom govorio o "Majskoj nagradi", ali i srpskom sportu generalno.

Štefanek kaže da je Srbija mala država, ali da imamo velike šampione.

- Svi težimo ka toj nagradi. Samo jednom u životu je možeš dobiti, zato je ona tako posebna i ima svoju težinu. Sam znam koliko mi je to značilo. Zaista se nemerljivo puno novca ulaže u sport i sportsku infrastrukturu u poslednjih 12 godina. Čim se ulaže, sportisti to vraćaju na najbolji mogući način. Zahvalio bih se svim sportistima što vraćaju sve što se ulaže na najbolji način. Oni su naši najbolji ambasadori. Sportska infrastruktura je mnogo razvijenija u poslednjih par godina. Kada organizujete neko veliko takmičenje, samim tim imate i osam, devet, hiljada noćenja. Mi jesmo mala država, ali velikih šampiona. Dok god budemo imali ovakve sportiste, ja se uopšte ne brinem za budućnost srpskog sporta - navodi Štefanek.

Kompletno gostovanje pogledajte u video-snimku:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija