• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

29.05.2024

10:01

Broj nezaposlenih u Valjevu na istorijskom minimumu! Gradonačelnik Gojković otkrio koji projekti su u planu za budućnost! (VIDEO)

Zoran Sinko

Live TV

Broj nezaposlenih u Valjevu na istorijskom minimumu! Gradonačelnik Gojković otkrio koji projekti su u planu za budućnost! (VIDEO)

Podeli vest

Lazar Gojković, gradonačelnik Valjeva, govorio je u planovima za dalji razvoj ovog grada tokom gostovanja u emisiji "Info jutro" Informer TV.

Gojković je otkrio šta je sve urađeno u Valjevu u protekle tri godine, ali i šta je u planu za budućnost.

- Nisam mogao u dva sata da spakujem sve što je urađeno u prethodne tri godine. Radili smo zajedničkim snagama sa republičkim vlastima. Ove godine smo otvorili dva nova vrtića u gradu Valjevu. Završavamo i treći vrtić. Ukupni kapacitet ta dva vrtića je 500 mesta. Valjevo je konačno grad bez liste čekanja za upis dece u vrtić. Moram da naglasim da nemamo ni privatne vrtiće u gradu. Ova vlast je rešila višedecenijski problem. Uložili smo veliki novac u modernizaciju i opremanje centralne kuhinje. Ovo je istorijski minimum u Valjevu što se tiče broja nezaposlenih lica. Mnogi novi investitori su zainteresovani da dođu u Valjevo. Dva najbitnija projekta u narednom periodu su rekonstrukcija i dogradnja Opšte bolnice i izgradnja Hale sportova - rekao je Gojković.

Kompletno gostovanje pogledajte u video-snimku:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija