• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

18.05.2024

09:01

Nikada nismo naplatili ratnu odštetu od Nemačke za vreme Tita! Zapadu ne odgovara mir na Balkanu! (VIDEO)

Informer

Live TV

Nikada nismo naplatili ratnu odštetu od Nemačke za vreme Tita! Zapadu ne odgovara mir na Balkanu! (VIDEO)

Podeli vest

Ivan Ivanović iz SNP Naši i Milorad Milojević iz Centra za društvenu stabilnost gostovali su u emisiji "Info jutro" Informer TV. Komentarisali su značaj Vučićevog prisustva na samitu čelnika Zapadnog Balkana i Evropske unije.

Ivanović upozorava na činjenicu da Srbiju u ovom trenutku napadaju sa više strana.

- Srbija se trenutno nalazi na udaru sa više strana. Ova poseta predsednika Srbije je izuzetno bitna i bitno je ostvarivati kontakte sa svim evropskim liderima. Bilo kakav izostanak Srbije sa bilo kakvih skupova ili foruma bi bio štetan po državu. Ponovo se pravi neka situacija koja lako može da se pretvori u bure baruta, koje lako može da zapali, ne samo Balkan, već čitavu Evropu. Nikada nismo naplatili ratnu odštetu od Nemačke za vreme Tita. Nad Srbima su vršeni brojni zločini. Možemo čak da govorimo i o savezničkom bombardovanju, NATO agresiji... - navodi Ivanović.

Milojević konstatuje i ističe važnost samita čelnika Zapadnog Balkana i Evropske unije.

- Vučić je svojim radom doveo do toga da Srbija bude lider u regionu. Samit Zapadnog Balkana će doneti mnoge ekonomske prosperitete našoj zemlji. Zapadnim silama očigledno ne odgovara da dođe do pomirenja na Balkanu. Ovo je pokušaj da se čitav srpski narod proglasi genocidnim. Zapadne sile su mislile da će im ova rezolucija proći lagano, da će imati većinu. Siguran sam da će Kina i u narednom periodu podržavati Srbiju - izjavio je Milojević.

Kompletno gostovanje pogledajte u video-snimku:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Ministar Dačić pozvao građane da odgovornim ponašanjem doprinesu smanjenju broja saobraćajnih nezgoda
Politika

Ministar Dačić pozvao građane da odgovornim ponašanjem doprinesu smanjenju broja saobraćajnih nezgoda

Ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić pozvao je danas na Zlatiboru građane da odgovornim ponašanjem doprinesu smanjenju broja saobraćajnih nezgoda Dačić je na manifestaciji "Karavan bezbednosti saobraćaja" poručio da se svi učesnici ove kampanje zalažu za podizanje svesti građana o bezbednom ponašanju u saobraćaju i odgovornosti koje nosi vožnja na putu kako bi se smanjili rizici od nesreća.

26.07.2024

19:47

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija