• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

25.06.2024

19:51

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!

Zoran Sinko/ print

Vesti

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!

Podeli vest

Dečak-ubica, Kosta K. (14) počinio je krvavi pir 3. maja prošle godine u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru kada je ubio devetoro učenika i radnika obezbeđenja ove vaspitno-obrazovne ustanove i od tog dana, on se nalazi na Klinici za neurologiju i psihijatriju za decu i omladinu.

Više od godinu dana, koliko boravi u bolnici, on ne prestaje da šokira osoblje svojim ponašanjem, a poslednje što su otkrili bilo je uznemirujuće za njih!

- Kosta ne krije da mu je dosadno na klinici i da želi da ga puste na slobodu, međutim, ono što je osoblje tek nedavno saznalo jeste da dečak-ubica pamti sve što oni izgovore. Zapravo, on prisluškuje šta osoblje priča, zna njihova imena, privatne detalje iz života... - saznajemo nezvanično, od izvora upoznatog sa slučajem.

Foto: printscreen

 

Jeziv zločin se dogodio 3. maja u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru, kada je dečak Kosta K. uleteo naoružan u zgradu u 8.40 sati. Sa vrata škole je upucao radnika obezbeđenja Dragana Vlahovića, koji je ubrzo podlegao povredama. Dečak se onda ustremio na tri učenice koje je ubio.

Krvavi pir Kosta je nastavio u kabinetu istorije gde je čas imalo njegovo odeljenje VII/2. Ranio je nastavnicu istorije Tatjanu Stevanović, a onda je otvorio vatru na drugove.

Ubio je u prvi mah petoro učenika, a šestoro ranio, piše Republika.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
amerika

pre 3 meseca

Da je u Americi ovaj monstrum bi odavno lezao u zatvoru, zasto Srbija ne oromeni zakon...

sledeća vest

Vesti

Kolumna Dragoljuba Kojčića: Pod čekićem aparthejda
Kolumne

Kolumna Dragoljuba Kojčića: Pod čekićem aparthejda

Istraživačima aparthejda, koji nisu spremni da budu jeftine apologete političkih interesa, Kosovo i Metohija je danas prostor da svoja zapažanja i zaključke mogu da posmatraju i izvode in vivo. To isto važi i za oportunistički zanemele intelektualce koji po moralnoj odvažnosti nisu ni blizu Sartra, Rasela ili Markuzea. Ali, taj glas danas dopire samo iz usta i pera Petera Handkea

28.09.2024

19:05

TV

Velika ceremonija na Zejtinliku: Spomenik za dedu Đorđa, srpskog junaka! (FOTO/VIDEO)
Live TV

Velika ceremonija na Zejtinliku: Spomenik za dedu Đorđa, srpskog junaka! (FOTO/VIDEO)

Ekipa Informera nalazi se na Zejtinliku gde je otkrivena bista deda Đorđu, čuvaru srpskog groblja. Inicijativu je pokrenuo Informer i livnica "Jeremic".Otkrivanje biste je izazvalo veliko interesovanje u Solunu, gradski predstavnici tog grada su položili vence na njegov grob, a spomenik su svečano otkrili ministar odbrane Bratislav Gašić i ministar za rad, boračka i socijalna pitanja Nemanja Starović.

28.09.2024

11:09

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija