• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

26.06.2024

09:00

Žena udomila 50 pacova! Pogledajte šta sve rade sa njom - Mnogima je muka! (VIDEO)

Tiktok Printscreen/biggieisis

Ljubimci

Žena udomila 50 pacova! Pogledajte šta sve rade sa njom - Mnogima je muka! (VIDEO)

Podeli vest

U svetu kućnih ljubimaca, neki biraju pse ili mačke, ali jedna neustrašiva žena iz Kalifornije izabrala je nešto drugačije - udomila je čak 50 pacova!

Jedna zaljubljenica u životinje postala je senzacija na internetu nakon što je pokazala svojih 50 pacova koji su joj kućni ljubimci i kojima tepa kao bebicama.

Kada je reč o izboru kućnih ljubimaca, neki preferiraju štence, dok drugi biraju egzotičnije kao što su gušteri, tarantule ili čak pacovi, kao u slučaju jedne Amerikanke koja je udomila čak 50 pacova. 

Mišel Rejbon (51) iz Palmdejla, Kalifornija, udomila je prvih nekoliko pacova još 2018. godine i sada ima impresivnih 25 ženki i 25 mužjaka ovih ljupkih stvorenja.

 

 

Nakon što je dom ukrasila sa golim pacovima poput Elvisa i Čaka, kao i sa dva norveška "fensi" pacova, Lusi i Etel, ova majka dvoje dece nije stala. Mišel je stekla globalnu slavu nakon što je na Facebooku podelila video svojih pacova kako uživaju u kupanju u sudoperi, što joj je donelo čak 350 hiljada lajkova.

Ova penzionerka pacove doživljava kao svoje bebe i tvrdi da su oni izuzetno privržene životinje.

 

 

- Svaki od njih ima svoju ličnost i posebnost, tako da se neki ističu više od drugih. Veoma su društveni, svi dotrče kada ih hranim. Uzgajala sam ih zbog temperamenta i planirala da ih prodajem, ali sam ih zavolela i sada su moji kućni ljubimci. Imamo ih mnogo - objasnila je Mišel uz osmeh.

Posetioci koji posete Mišelin dom često se iznenade brojem pacova koje sreću, ali ona tvrdi da njene bebe brzo očaraju skeptike.

- Neki su otvorenog uma, dok drugi još uvek veruju u stigmu o pacovima kao prljavim i bolesnim životinjama. Ipak, mnogi su se iznenadili koliko je zapravo ljudi zainteresovano za pacove kao kućne ljubimce - izjavila je Mišel.

Pored pacova, Mišel brine i o četiri psa, tri mačke i dve svinje, kako navodi portal Miror.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?
Live TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?

Završena je prva debata između Bajdena i Trampa koji je pokazao sve Bajdenove negativne strane. Tramp je evidentno bio dominantan i odneo pobedu! Da li će Bajdenovi glasači promeniti mišljenje nakon prvog duela dva predsednička kandidata i koliko su realne šanse za Trampovu pobedu u specijalnoj emisiji govorili su Dejan Miletić, direktor Centra za proučavanje globaliacije i Ilija Kajtez, pukovnik u penziji. Tokom emisije uključivao se veliki broj drugih gostiju, kao i gledaoci Informer TV koji su rekli svoje mišljenje o ovoj temi.

28.06.2024

18:41

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija