• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Novosti, Informer.rs

07.06.2024

20:06

Opozicija još jednom pokazala svoje pravo lice: Koalicija Dobrice Veselinovića izazvala opšti haos!

printscreen

Politika

Opozicija još jednom pokazala svoje pravo lice: Koalicija Dobrice Veselinovića izazvala opšti haos!

Podeli vest

Opštinska izborna komisija Novi Beograd postupajući po zahtevu koalicije Biramo Novi Beograd od dana 04.06. 2024. za uvid u celokupan izborni materijal za 64 biračka mesta obavestila je unapred navedenu koaliciju da će uvid biti omogućen na današnji dan u periodu od 17h do 00. Međutim, pripadnici opozicije su još jednom pokazali svoje pravo lice.

Oni su, naime, po dolasku u prostorije krenuli da se ponašaju neprimereno i bahato, počeli su nasilno da otvaraju fioke u skupštinskoj sali, a uprkos brojnom opominjanju od strane predsednice izbirne komisije i ostalih članova, nastavili su sa svojim ponašanjem. 

Kada je doneta prva vreća sa prvog izbornog mesta nisu hteli više od pola sata da pogledaju i vređali su sekretara izborne komisije. Na to ih je lično opominjala predsednica izborne komisije da se tako ne ponašaju. Oni se nisu obazirali već su svoje ponašanje doveli do stadijuma da je predsednica izborne komisije bila primorana da pozove policiju.

Kad je došla policija napustili su prostorije i bili u holu. Na pitanje predsednice izborne komisije rekli su da im treba pet minuta da odluče, a nakon pola sata su doneli odluku da ne žele. Izborna komisija je radila po zakonu postujući po zahtevu koalicije "Biramo Novi Beograd". Kompletan uzrok spektakla koji su napravili izazvan je nakon uvida u materijal jer su bili iznenađeni rezultatom.

Ova koalicija tvrdi da im nije dozvoljen uvid, a uvid su izvršili i potpisali zapisnik.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Portugal je u osmini finala! Turci dali najbizarniji autogol (VIDEO)
EURO 2024

Portugal je u osmini finala! Turci dali najbizarniji autogol (VIDEO)

Portugal je u osmini finala Evropskog prvenstva! Fudbaleri Portugala plasirali su se u osminu finala kontinentalnog takmičenja, nakon što su u 2. kolu grupe F savladali Tursku 3:0 (2:0). Golove su dali Bernardo Silva u 22. minutu, zatim je u 29. minutu Samet Akajdin postigao bizaran autogol, a konačnih 3:0 postavio je Bruno Fernandeš u 56. minutu.

22.06.2024

19:54

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija