• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

22.06.2024

21:02

Ministarstvo energetike odgovorno radi svoj posao! Energetska havarija pokazala šta se desi kad ne vodite računa o sistemu! (VIDEO)

Informer TV

Live TV

Ministarstvo energetike odgovorno radi svoj posao! Energetska havarija pokazala šta se desi kad ne vodite računa o sistemu! (VIDEO)

Podeli vest

Gost "Glavnog dnevnika" televizije Informer bila je Snežana Paunović, potpredsednica Narodne skupštine. Govorila je o havariji na energetskim sistemima u regionu, litijumu, Kosovu i Metohiji, ali i o drugim aktuelnim temama.

Paunović kaže da je Srbija spremna za sve nepogodnosti koje su pogodile zemlje regiona.

Ministarstvo energetike odgovorno radi svoj posao. Kada ne postavite sistem kako treba, onda on u nekom trenutku otkaže, na štetu svih građana. Ovo je 21. vek i ovo je nedopustivo ako ste ozbiljna država. Ovo što se desilo nam je opomena da se dodatno posvetimo. Smatramo da treba otvoriti javnu raspravu na temu litijuma. Da vidimo na koji način možemo da predupredimo bilo kakve štetne efekte, ako bi do njih došlo. Ugovor sa "Rio tintom" potpisan je za vreme Demokratske stranke. Nije on tu od juče, godinama je već ovde. Ljudi glasaju za nas zato što imaju određena očekivanja. Mi ne duvamo u vuvuzele. Dobili smo zadatak da uradimo važne zadatke za državu Srbiju i mi ćemo ih, kao odgovorni narodni poslanici, uraditi. Svaki inat u odnosu na Srbiju, koja je trenutno najstabilnija zemlja u regionu, je samo na štetu onih koji ga teraju - navela je.

Celu emisiju pogledajte u videu ispod:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Evropa nikada neće stati na našu stranu! Srbija teži domaćinskoj politici! (VIDEO)
Live TV

Evropa nikada neće stati na našu stranu! Srbija teži domaćinskoj politici! (VIDEO)

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić razgovarao je u petak telefonom sa predsednikom Francuske Emanuelom Makronom o "gorućim pitanjima u regionu", političkim promenama u Evropi i globalnim okvirima i njihovim mogućim uticajem na Srbiju. Ovaj razgovor bio je tema na koju su za Informer u "Info danu" govorili Stefan Srbljanović iz Centra za društvenu stabilnost i Miljan Jovićević, analitičar.

22.06.2024

16:39

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Da li se krstite kada prođete pored crkve?
Srbija

Da li se krstite kada prođete pored crkve?

Primetili ste sigurno i videli mnoge da se prolazeći pored crkve, bilo pešice, bilo nekim prevoznim sredstvom, prekrste. Možda i vi to često radite, a ne znate da li postupate ispravno ili je pak reč o sujeverju.

26.06.2024

15:17