• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

12.06.2024

21:00

Opozicija nema na šta da se žali, izbori su održani pod njenim uslovima! Doktor Milić je igračka u rukama američkog ambasadora! (VIDEO)

Miloš Rafailović

Live TV

Opozicija nema na šta da se žali, izbori su održani pod njenim uslovima! Doktor Milić je igračka u rukama američkog ambasadora! (VIDEO)

Podeli vest

Gost "Intervjua dana" televizije Informer bio je Đurađ Jakšić iz Srpske radikalne stranke. Govorio je o proteklim lokalnim izborima u Srbiji, održanim 2. juna, odnosno o najavljenim protestima opozicije u Nišu.

Jakšić kaže da je Srpska radikalna stranka izuzetno zadovoljna rezultatima izbora i da opozicija, budući da su održani pod njenim uslovima, nema na šta da se žali.

- SRS je jako zadovoljna rezultatima lokalnih izbora koji su održani 2. juna. Jasno je da će srpski radikali biti parlamentarni u 55 opština i gradova širom Srbije. Mi smo u Bačkoj Palanci i Sremskim Karlovcima izašli samostalno. Ova prozapadna opozicija je potučena do nogu, kako u velikim gradovima, tako i u malim opštinama. Kompletni lokalni izbori su održani pod uslovima koje je zahtevala opozicija. Oni nemaju za šta da se žale. Izborni uslovi su bili pod uslovima koje su oni tražili. Pobeđeni su i bio bi red da izađu i čestitaju. Doktor Dragan Milić je igračka u rukama američkog ambasadora u Srbiji. On ne krije da prima pozamašne donacije od američke vojske. Reakcija na Svesrpski sabor je, između ostalog, i ova najava haotičnog stanja odnosno protesta u Nišu - ističe Jakšić.

Kompletno gostovanje pogledajte u video-snimku:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Hronika

Sport

Verujete li Piksiju? Hajde, barem još ovaj put!
EURO 2024

Verujete li Piksiju? Hajde, barem još ovaj put!

Ispružio je kažiprst pravo, ka objektivima fotoaparata i kamera, kao da želi da se na taj način direktno obrati svakom navijaču, svakom Srbinu ponaosob! I poručio je:“Verujte u nas, jer mi verujemo u sebe. Pobedićemo Dance“. Nešto poput čuvenog plakata Ujka Sema kojim su Amerikance pozivali da se dobrovoljno prijave za odlazak u Prvi svetski rat.

22.06.2024

10:00

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija