• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

30.05.2024

14:08

Opozicija posle svakih izbora ima neke izgovore i poziva na proteste! Ne bira vlast kako će ko glasati! (VIDEO)

Zoran Sinko

Live TV

Opozicija posle svakih izbora ima neke izgovore i poziva na proteste! Ne bira vlast kako će ko glasati! (VIDEO)

Podeli vest

Rajko Kapelan iz Centra za društvenu stabilnost govorio je za Informer o predstojećim izborima tokom gostovanja u "Info jutru".

Kapelan kaže da narod neće opoziciju jer nema nikakve konkretne planove i ideje.

Ja sam siguran da će se nasilje opozicije nastaviti jer su oni jako svesni rezultata koji će biti proglašeni u nedelju uveče. Svesni su kako narod razmišlja i procenjuje političare. Pričamo o nekim konkretnim stvarima oko kojih oni nisu ponudili ništa. Ni tokom ove, ni prošle, izborne kampanje. Ja sam siguran da će narod glasati za politiku rezultata. Konačno smo uhvatili korak sa Evropom i sa svetom. Srpska napredna stranka nudi konkretne ljude i konkretne planove za budućnost. Oni nikada neće biti zadovoljni jer ih narod neće podržati. Ne bira vlast kako će ko glasati na izborima. Posle svakih izbora su imali neke izgovore i pozivali ljude na proteste. Sigurno će tako biti i sad. Građani su videli ko radi konkretne stvari, a ko priča šarene laže. Građani su zaslužili da malo odmore od politike. Mi smo od septembra prošle godine u nekoj vrsti predizborne kampanje. Mi nudimo konkretne ljude, sa svojom biografijom i svojim imenom i prezimenom - rekao je Kapelan.

Kompletno gostovanje pogledajte u video-snimku:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Vesić otvorio hangar avio kompanije "Prince Aviation" (FOTO)
Politika

Vesić otvorio hangar avio kompanije "Prince Aviation" (FOTO)

Ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Goran Vesić otvorio je večeras hangar avio kompanije "Prince Aviation" uz poruku da je to važno za razvoj srpskog vazduhoplovstva i avio industrije, a događaju je između ostalih prisustvovao ambasador SAD u Srbiji Kristofer Hil.

27.09.2024

22:40

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija