• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

30.05.2024

12:31

Lista "Beograd sutra" će napraviti bolji rezultat nego u decembru! Opozicija je razočarala svoje glasače! (VIDEO)

Zoran Sinko

Live TV

Lista "Beograd sutra" će napraviti bolji rezultat nego u decembru! Opozicija je razočarala svoje glasače! (VIDEO)

Podeli vest

Tatjana Macura, ministarka bez portfelja, gostovala je u "Info jutru" Informer TV. Govorila je o uspesima gradske vlade u proteklom mandatu, kao i o izborima koji nas čekaju u nedelju.

Macura očekuje bolji rezultat liste "Beograd sutra" na izborima u odnosu na one iz decembra.

Mislim da se jako malo govorilo o postignutim rezultatima, posebno što sad postoje neki koji ranije nisu. Važno je da se podsetimo na koji način je gradska vlast odolela nekim izazovima i poteškoćama, ali i problemima sa kojim se suočavala. Zatekla je ozbiljan manjak u gradskoj kasi. Nije bio mali izazov kad je u pitanju isplata zaduženja. Dugovanje prema trudnicama je bilo preko 319 miliona. To je u potpunosti rešeno. Uvedena je usluga personalne asistencije za odrasle osobe sa invaliditetom. Sada imamo 100 personalnih asistenata koji su zaduženi za to, a preko 800 onih koji pružaju tu uslugu deci. Ovo su objektivno dobri rezultati, to kažem kao nestranačka ličnost. Pod pritiskom događaja kojima je Srbija bila izložena, imali smo najmanje vremena da pričamo o planovima za budućnost. Očekivanja građana u pogledu ljudi koji dolaze sa opozicione scene su, na neki način, razočarana. Oni između sebe ne mogu da iskomuniciraju ono za čim vape. Očekujem da će lista "Beograd sutra" napraviti bolji rezultat nego u decembru, kao i značajan pad opozicionih lista - rekla je Macura.

Kompletno gostovanje pogledajte u video-snimku:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija