• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A.K.

26.06.2024

10:20

Bura! Šokantne reči Stojkovića: Ne pita se samo selektor

profimedia

EURO 2024

Bura! Šokantne reči Stojkovića: Ne pita se samo selektor

Podeli vest

Nekadašnji golman reprezentacije Srbije Vladimir Stojković razočaran je eliminacijom "orlova" sa Evropskog prvenstva i kaže da sve počinje od Fudbalskog saveza.

Srbije je završila učešće na Evropskom prvenstvu pošto je posle remija sa Danskom od 0:0 zauzela poslednje, četvrto, mesto u Grupi C, sa samo dva osvojena boda. Srpski golman je emisiji Sportlight Euro 2024. istakao da je problem i u tome što se ne pita selektor za sve. 

- Ima sistemskih problema godinama unazad, a sve počinje od Fudbalskog saveza. Što se tiče igre, videli ste u tri utakmice, dali smo jedan gol. Ali, to su problemi koji se sistamski vuku, ne samo iz svlačionice. Selektor mora da bude taj koji 100 odsto odlučuje ko igra, ko putuje... Ja sam imao situaciju da je to bio Slavoljub Muslin, pre njega Radomir Antić. Međutim, poslednjih godina se ne pita samo selektor - kazao je Vladimir Stojković.

Foto: Pedja Milosavljević

Fudbaleri Srbije

 

Posle meča Srbije i Danske stručni konsultant Rade Bogdanović bio je brutalno iskren, a naš golman kaže da u nekim situacijama preteruje.

- Ja slušam Radeta Bogdanovića. Volim te ljude koji imaju hrabrosti i dosta toga kaže kako jeste. Ali, u poslednje vreme, malo je osetio narod, postao je populista i osetio je šta narod voli. U nekim situacijama, malo preteruje. Mogu da shvatim da ne ceni saudijsku ligu. Ali, prvo moraš da se informišeš, da pogledaš neku utakmicu. Ne igra se fudbal samo u Nemačkoj. Tako da, mislim da treba malo da se posveti, ako ga zanima fudbal, da vidi koliko je Sergej pretrčao, koliko je Mitar pretrčao.
 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?
Live TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?

Završena je prva debata između Bajdena i Trampa koji je pokazao sve Bajdenove negativne strane. Tramp je evidentno bio dominantan i odneo pobedu! Da li će Bajdenovi glasači promeniti mišljenje nakon prvog duela dva predsednička kandidata i koliko su realne šanse za Trampovu pobedu u specijalnoj emisiji govorili su Dejan Miletić, direktor Centra za proučavanje globaliacije i Ilija Kajtez, pukovnik u penziji. Tokom emisije uključivao se veliki broj drugih gostiju, kao i gledaoci Informer TV koji su rekli svoje mišljenje o ovoj temi.

28.06.2024

18:41

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija