• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

13.05.2024

09:31

Dina Vučinić poslala jasnu poruku opoziciji: U laži su kratke noge, borci za fer i poštene izbore uhvaćeni kako varaju

printscreen

Vesti

Dina Vučinić poslala jasnu poruku opoziciji: U laži su kratke noge, borci za fer i poštene izbore uhvaćeni kako varaju

Podeli vest

Saopštenje članice Izvršnog odbora Srpske napredne stranke, Dine Vučinić, u kojem se ističe da na izborima ne pobeđuje onaj ko bolje laže i vara, nego onaj ko govori istinu i za koga glasaju građani, prenosimo u celosti.

- Ko je navikao da radi nezakonito, da vara i krade, ne ume drugačije. Opozicija od poraza na decembarskim izborima vodi kampanju protiv SNS-a o navodnim fantomskim biračima, iako je celoj Srbiji bilo je jasno da je to bio samo bedni alibi za pretrpljeni poraz, a onda je koalicija „Udruženi novosadski diletanti“, koju čine novi i stari DSS, četnici, partizani, anarholiberali, komunisti, nacionalisti, uhvaćena kako vara prilikom predaje izborne liste u Novom Sadu. Mudar je srpski narod koji kaže “Povika na vuka, a lisica meso jede”, a još je istinitija mudrost da su „u laži kratke noge“.


I umesto da upute izvinjenje građanima Novog Sada i celokupnoj javnosti Srbije, oni svoj bedni pokušaj prevare pokušavaju da prikriju besmislenim lažima da im je lista vraćena na doradu iz straha Srpske napredne stranke, od njihove snage i moći.


Kakva i kolika laž je u pitanju svedoči činjenica da su lokalni izbori raspisani 26. aprila, ali da 17 dana nije bilo dovoljno da „Udruženi novosadski diletanti“, koji ukupljaju 12 stranaka i pokreta, prikupe i predaju validnu dokumentaciju.


I nemojte da se vadite da je Srpska napredna stranka uzurpirala sve notare. SNS je 27. aprila, dan nakon raspisivanja izbora, za nekoliko sati prikupila potpise i predala listu. Dakle punih 16 dana svi notari i sve vreme ovog svata vam je bilo na raspolaganju. Uzalud! Vama ni 14 godina nije dovoljno da shvatite da politika nije za prevarante već za ozbiljne ljude. Vi ste navikli da se vama veruje na reč, jer ste vi „proevropske demokratske snage“ i sad ste šokirani, kad ste uvaćeni u traljavim šibicarskim trikovima.


Navika je druga priroda. Vi ste tokom 12-godišnje vladavine navikli da varate. U vaše vreme birački spisak je uvećan za 260.000 birača, iako je u isto vreme Srbija izgubila 460.000 stanovnika. Ta čarolija je mogla da padne na um i pođe za rukom samo vama i nikome nikada više.
Ako uspete da ispravite netačne podatke u skladu sa zakonima koji su menjani u vaše vreme i ponovo, na vaš zahtev dopunjavani uoči ovih izbora, vidimo se 2. juna u još jednom vašem katastrofalnom porazu, i još jednom ubedivom trijumfu Srpske napredne stranke i Novosađana. Na izborima ne pobeđuje onaj ko bolje laže i vara, nego onaj ko govori istinu i za koga glasaju građani - istakla je Vučinić.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Kakav poraz Ukrajinaca! Front gori, borci "Severa" ih pregazili kod Volčanska, Bočkova i Lipca - Jurišaju na Harkov?!
Planeta

Kakav poraz Ukrajinaca! Front gori, borci "Severa" ih pregazili kod Volčanska, Bočkova i Lipca - Jurišaju na Harkov?!

Jedinice grupe "Sever" su kod Volčanska, Bočkova i Lipcova u rejonu Harkova porazile ljudstvo i opremu 36. brigade marinaca, 113. brigade kopnene odbrane i 13. brigade Narodne garde. Pored toga, odbijen je kontranapad jurišnih grupa neprijateljske 71. brigade. Ovo je na jutanjem brifingu rekao portparol Ministarstva odbrane,general-potpukovnik Igor Konašenkov.

24.06.2024

13:47

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija