• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

25.11.2022

19:18

TOLIKO ČEKANJA, DA BI ME NEPRIJATELJ OLAKO SKRAJNUO! Oglasio se Nejmar nakon povrede na meču sa Srbijom: BOLEĆE, ali...

REUTERS/Kai Pfaffenbach

Fudbal

TOLIKO ČEKANJA, DA BI ME NEPRIJATELJ OLAKO SKRAJNUO! Oglasio se Nejmar nakon povrede na meču sa Srbijom: BOLEĆE, ali...

Podeli vest

Fudbaler Brazila Nejmar progovorio je povredio koju je zaradio na meču sa Srbijom

Igrač  Pari Sen Žermena povređen je na meču Brazila i Srbije, koji su "karioke" dobile rezultatom 2:0.

Nikola Milenković je imao nezgodan start nad Nejmarom, a sada je već poznato da Brazilac neće igrati sledeća dva meča u grupnoj fazi, kao bi se zalečio za osminu finala.

Brazilac povodom  ove situacije oglasio na društvenim mrežama.

- Ponos i ljubav koju osećam noseći ovaj dres ne može da se objasni. Da mi je Bog dao da biram gde ću se roditi, bio bi to Brazil. Ništa mi nije dato na tacni, uvek sam morao da jurim za svojim snovima i životnim ciljevima. Nikada nikome nisam želeo zlo, a pomagao sam onima kojima je to bilo potrebno. Danas je jedan od najtežih dana u mojoj karijeri i to ponovo na Svetskom prvenstvu. Povređen sam. Boleće, ali sam siguran da ću dobiti šansu da se vratim i učiniću sve da pomognem svojoj zemlji, saigračima i samom sebi. Tako dugo čekanje da bi me neprijatelj olako skrajnuo? Nikada! Ja sam sin svemogućeg Boga i moja vera je beskonačna - napisao je Nejmar.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
NIKOLALONDONKRAJINA

pre 1 godinu

Neprijatelj je prvo pokusao da skrajne Mitrovica.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović
Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović

Inspektori Četvrtog odeljenja beogradske policije priveli su večeras glumca i političkog aktivistu Sergeja Trifunovića i to nakon što su kod njega našli nekoliko grama opojne droge, nezvanično saznaje Informer!

18.04.2024

21:36

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija